Hyppää sisältöön

Sydänaikuisten vertaisviikonlopun tapaamispaikaksi on tänä vuonna valikoitunut hotelli Tallukka Vääksyssä. Tapaamisen teemana on vertaistuki ja luonnosta voimaantuminen. Aikuisten tapaamiselle ovat tervetulleita 18 vuotta täyttäneet synnynnäisesti sydänvikaiset ja perinnöllistä sydänsairautta sairastavat. Tapaamiselle on rajoitetusti paikkoja ja se toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Etusijalla tapaamisen osallistujiksi ovat ne, jotka eivät ole osallistuneet vuoden 2021 Synjan aikuisten tapaamiselle tai yhteistapaamiselle. Mikäli hakijoita on runsaasti eikä etusijalla olevien perusteella tapaamisen osallistujia voida ratkaista, paikat tullaan arpomaan.

Tapaaminen alkaa perjantaina 23.9. klo 16 ja päättyy sunnuntaina noin klo 13. Vetäjinä viikonlopussa toimivat Synjan yhteyshenkilöt Niina ja Konsta.

Tämän kertaisen teeman mukaan tapaamisella liikutaan luonnossa ja etsitään sieltä voimaa omaan arkeen. Ohjelmassa on retki Pasolanvuoren laavulle ihailemaan syksyistä maisemaa ja paistamaan makkaraa nuotiolle sekä voimauttavaa valokuvausta. Laavuretken vuoksi osallistujan fyysinen kunto on oltava sellainen, että jaksaa rauhalliseen tahtiin kävellä metsäisessä maastossa parin kilometrin matkan laavulle ja saman matkan takaisin hotellille. Tarvittaessa hieman lähemmäs pääsee omalla autolla, mutta lyhimmilläänkin kävelyä tulee noin 1km suuntaansa. Vapaamuotoisten keskustelujen lisäksi sydänteemaa käsitellään ohjatussa vertaistukikeskustelussa.

Sydänaikuisten tapaamiselle voi osallistua, vaikkei olisi yhdistyksen jäsen. Omavastuuhinta on tällöin kalliimpi. Jäsenen omavastuu on 50 euroa ja ei-jäsenen 100 euroa. Omavastuuhinta kattaa majoituksen, ohjelman mukaiset ruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen sekä ohjatun ohjelman. Matkakustannukset jäävät osallistujien itse maksettavaksi. Ilmoittautunut sitoutuu maksamaan omavastuun eräpäivään mennessä.

Ilmoittautumislinkki tapaamiselle aukeaa 4.7. ja ilmoittautuminen päättyy 22.8.

Ilmoittautuminen tapaamiselle