Hyppää sisältöön

Yhdistys järjestää vuoden 2022 sydännuorten (13-18v.) tapaamisen nuorisokeskus Anjalassa, Kouvolassa. Koronatilanteen vuoksi helmikuun alkuun suunniteltu tapaaminen jouduttiin siirtämään. Uusi ajankohta on 18.-20.3.2022. Ilmoittautuminen on auki 20.2. asti. Helmikuun ajankohtaan tulleet ilmoittautumiset huomioidaan ja omaa ilmoittautumista pääsee muokkaamaan tai sen voi perua sähköpostiin tulleen linkin kautta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti.

Sydännuorten tapaamisen tarkoitus on mahdollistaa toisten sydänvikaisten nuorten tapaaminen, antaa tietoa sydänvioista ja niiden hoidosta sekä antaa eväitä sydännuoren itsenäistymiseen ja vastuunottoon omasta sairaudesta. Tapaamisilla on sekä asiapitoista ohjelmaa että ohjattua vapaa-ajantekemistä. Myös rennolle yhdessäololle ja tutustumiselle on varattu aikaa.

Vertaisviikonlopun omavastuuhinta on 50€ yhdistyksen jäseniltä ja 100€ ei-jäseniltä. Ilmoittautunut sitoutuu maksamaan omavastuulaskun eräpäivään mennessä. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen sekä ohjatun ohjelman. Matkat tapaamispaikkaan osallistujat kustantavat itse.

Anjalassa majoittuminen tapahtuu nuorisohotellissa 2-4 hengen huoneissa.

Tapaamisisten vetäjinä yhdistyksen puolesta toimivat synjan yhteyshenkilöt. Heihin voi muutenkin olla yhteydessä ja kysyä mieltä askarruttavia asioita sydännuorten toiminnasta.

Lisätietoa tapaamisesta antaa yhdistyskoordinaattori Kirsi Läderberg p. 044 2727 707, kirsi.laderberg@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Lue seuraavaksi