Hyppää sisältöön

Sydämiä Pikku-Vesijärven puistossa

6.2.-
14.2.
18.00 — 22
Pikku-Vesijärven puisto
KUVAUS
Pikku-Vesijärven puiston valtaavat sydämet ja lyhdyt!

Viime vuonna Tampereen Koskipuisto täyttyi sydämistä ja lyhdyistä sydänlasten kunniaksi. Tänä vuonna myös Päijät-Hämeen alueosasto järjestää sydänlasten viikolla 7.-14.2.2022 Pikku-Vesijärven puistossa tapahtuman, jonka tarkoituksena on herättää ohikulkijat huomaamaan meille tärkeä asia. Puistoon ripustettavin sydämin, lyhdyin ja tietoiskuin levitämme tietoa synnynnäisistä sydänvioista, yhdistyksestä sekä muistamme sydänlapsia ja kunnioitamme sydänenkeleitä.

Alueosasto tuo tapahtumaan sydämet ja lyhdyt. Ripustettavia sydämiä voi kuitenkin halutessaan tehdä itsekin; askartele, neulo tai veistä omanlaisesi sydän. Halutessasi voit kirjoittaa sydämeen tarinanpätkän omasta sydänmatkastasi ja liittää mukaan myös kuvan.

Alueosasto järjestää ripustustalkoot sununtaina 6.2. klo 18. Kokoonnumme Pikku-Veskun vesiurkujen luona. Oman sydämesi voit käydä ripustamassa myös muulloin sydänlasten viikon aikana. Tapahtuma päättyy 14.2., joten käy hakemassa oma sydämesi pois viimeistään silloin tai ilmoita meille, mikäli haluat oman taideteoksesi takaisin niin otamme sen talteen tapahtuman päätyttyä.

Tule mukaan tekemään sydämellistä tapahtumaa Lahteen! Tavataan Pikku-Veskulla!

Käy myös ihailemassa ja kuvaamassa puistoa ja jaa kuvasi somessa aihetunnistein #tätäonsydänvika #sydänsankari #yksisadasta
LISÄTIEDOT
Kirsi Läderberg, p. 040 579 3794, kirsi.laderberg@sydanlapsetjaaikuiset.fi
JÄRJESTÄJÄ
Päijät-Hämeen alueosasto Sydänlapset ja -aikuiset ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot