Hyppää sisältöön
Etusivu / Turku / Pikkujoulut Wiklundilla
Katja Laine
Julkaistu 1.12.2020
Päivitetty 8.11.2022

Turun alueosaston lämminhenkisiä pikkujouluja vietettiin sunnuntaina 29.11.2020 hieman vajaan 30 hengen voimin.  Koronarajoitusten vuoksi saimme jännittää loppumetreille saakka, voidaanko pikkujouluja järjestää ja onneksemme ne sitten järjestyivät. Erityiskiitos Wiklundin väelle, joka piti upeasti huolta niin turvaväleistä kuin hygieniastakin, että juhlinta onnistui ongelmitta – koko kokousosasto oli varattu meidän käyttöömme.  

Upeat puitteet

Sokos Hotel Wiklund tarjosi upeat puitteet mitä parhaimmille pikkujouluille ja oli järjestänyt meille niin joulupuurot kuin muut asiaankuuluvat glögitarjoilut. Joulupuuron jälkeen siirryimme Wauditorioon katsomaan koko perheen ”Eteenpäin” -elokuvaa, jossa veljekset ajautuvat vauhdikkaaseen seikkailuun etsiessään maailmasta kadonnutta taikuutta. Elokuva sopi teemaltaan meille erityisen hyvin, sillä sen yhtenä kantavana ajatuksena oli itseensä luottaminen ja usko omiin kykyihin.

Joulupukki

Pikkujoulut kruunasi vielä Joulupukin vierailu, joka laulatti meitä ja jakoi pienet lahjatkin lapsille ja lapsenmielisille.  

 

Lämmin kiitos Sokos Hotel Wiklundille kaikista järjestelyistä ja tarjoiluista – toitte paljon iloa meidän Joulun aikaan!  

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot