Etusivu / Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata yhdistyksen tuotteita sekä maksuttomia esitteitä.

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Tuotteet lähetetään postitse ja lasku lähetetään toimituksen mukana. Laskulle lisätään postituskulut.

Kirjat

Hyvä perusopas synnynnäisistä sydänvioista. Kirjassa tietoa mm. yleisimmistä sydänvioista ja niiden hoidosta sekä ravitsemuksesta ja muista sydänvikaisen lapsen ja nuoren elämään liittyvistä asioista.

Hinta:
15,00 €


Kirja on pääasiassa tarkoitettu sydännuoria ja -aikuisia hoitavalle hoitohenkilöstölle. Se tarjoaa tietoa ajankohtaista tietoa synnynnäisten sydänvikojen tyypeistä, aiemmista ja nykyisistä hoitomenetelmistä sekä näiden välittömistä ja pitkäaikaistuloksista

Hinta:
10,00 €


Kirjaan on koottu sydänlasten perheiden omakohtaisia kokemuksia elämästä pitkäaikaissairaan lapsen kanssa. Koskettavat selviytymistarinat tuovat lohtua ja toivoa samassa tilanteessa eläville.

Hinta:
5,00 €


Yhdistyksellä on myös myynnissä Stiina Kiiverin Pienen kulkijan sairauskirjaa, joka tarjoaa lapsille tärkeää tietoa tarinoiden ja kuvien siivittämänä. Kirjassa esitellään yleisimpiä syitä lääkärissä käynteihin ja esitellään eri pitkäaikaissairauksia mm. sydänvika.

Hinta:
10,00 €


Maksuttomat esitteet

Kirjanen sydänvioista kouluikäisille lapsille. Kirjassa on tietoa kehosta ja sen toiminnasta, etenkin sydämestä. Sydänvioista on kerrottu lyhyesti lapsen ymmärtämällä kielellä. Teksti on melko isoa ja helppolukuista lapsen itsensä luettavaksikin vähän kerrallaan.

Hinta:
0,00 €


Opas antaa perustietoa ja tukea vanhemmille, jotka ovat saaneet tietää lapsen sydänviasta jo odotusaikana.

Hinta:
0,00 €


Muut tuotteet

Viresidotun kalenterin koko on 290 x 200 mm ja se sisältää myös nimi- ja pyhäpäivät.

Hinta:
10,00 €


Pyöreä heijastin, jossa on yhdistyksen logo molemmilla puolilla ja papukaijalukko. Heijastimen halkaisija on viisi senttiä.

Hinta:
5,00 €


(summaan lisätään vielä postituskulut)

Tilaaja

Nimi*Mikäli tilauksesi ei mahdu postilaatikosta (yli 3 senttiä) , voit ilmoittaa tässä, mihin postin automaattiin haluat pakettisi toimitettavan.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.