Etusivu / Tilauslomake

Tilauslomake

 

Tällä lomakkeella voit tilata yhdistyksen kirjoja ja esitteitä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kirjat

Tuotteet lähetetään postitse ja lasku lähetetään toimituksen mukana.
Laskuun lisätään postituskulut.

Hyvä perusopas synnynnäisistä sydänvioista. Kirjassa tietoa mm. yleisimmistä sydänvioista ja niiden hoidosta sekä ravitsemuksesta ja muista sydänvikaisen lapsen ja nuoren elämään liittyvistä asioista.

Hinta:
15,00 €


Kirja on pääasiassa tarkoitettu sydännuoria ja -aikuisia hoitavalle hoitohenkilöstölle. Se tarjoaa tietoa ajankohtaista tietoa synnynnäisten sydänvikojen tyypeistä, aiemmista ja nykyisistä hoitomenetelmistä sekä näiden välittömistä ja pitkäaikaistuloksista

Hinta:
10,00 €


Kirjaan on koottu sydänlasten perheiden omakohtaisia kokemuksia elämästä pitkäaikaissairaan lapsen kanssa. Koskettavat selviytymistarinat tuovat lohtua ja toivoa samassa tilanteessa eläville.

Hinta:
5,00 €


Yhdistyksellä on myös myynnissä Stiina Kiiverin Pienen kulkijan sairauskirjaa, joka tarjoaa lapsille tärkeää tietoa tarinoiden ja kuvien siivittämänä. Kirjassa esitellään yleisimpiä syitä lääkärissä käynteihin ja esitellään eri pitkäaikaissairauksia mm. sydänvika.

Hinta:
10,00 €


(summaan lisätään vielä postituskulut)

Maksuttomat esitteet

Kirjanen sydänvioista kouluikäisille lapsille. Kirjassa on tietoa kehosta ja sen toiminnasta, etenkin sydämestä. Sydänvioista on kerrottu lyhyesti lapsen ymmärtämällä kielellä. Teksti on melko isoa ja helppolukuista lapsen itsensä luettavaksikin vähän kerrallaan.

Hinta:
0,00 €


Opas antaa perustietoa ja tukea vanhemmille, jotka ovat saaneet tietää lapsen sydänviasta jo odotusaikana.

Hinta:
0,00 €


Yleisesite Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnasta

Hinta:
0,00 €


Tilaaja

Nimi*Mikäli tilauksesi ei mahdu postilaatikosta (yli 3 senttiä) , voit ilmoittaa tässä, mihin postin automaattiin haluat pakettisi toimitettavan.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.