Hyppää sisältöön

Sydännuoret ja -aikuiset

Yhdistys järjestää toimintaa yli 13-vuotiaille synnynnäisesti sydänvikaisille eli synjalaisille. Toimintaa järjestetään sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Jäsenyyden ei tarvitse olla synjajalaisen nimissä vaan jäsenyys voi olla samassa taloudessa asuvan henkilön nimissä.

 

 

 

Nuorten, alle 18-vuotiaiden yhteyshenkilö

Niina Wunsch p. 040 9103 905
niina.wunsch@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Aikuisten yhteyshenkilö

Konsta Martikainen p. 050 9171 030
konsta.martikainen
@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Synjatyöryhmän puheenjohtaja

Aino Jokela p. 044 3737 357
aino.jokela@sydanlapsetjaaikuiset.fi

 

Synjan työryhmä

Toimintaa synjalaisille suunnittelee ja kehittää vapaaehtoisista synjalaisista koostuva Synjan työryhmä. Työryhmään kuuluvat Synjan vuosikokouksen valitsemat edustajat sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n yhdistyskoordinaattori.
Synjan edustaja on myös mukana Sydänlapset ja -aikuiset ry:n hallituksessa, kuntoutustyöryhmässä ja  lehtitoimikunnassa.

Lue lisää

Synjan tapaamiset

Sydännuorille ja -aikuisille eli synjalaisille järjestetään viikonlopputapaamisia vuosittain.

Lue lisää
Sydänlapset ja aikuiset ry

Etsitkö keskustelukumppania?

Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista. Vertaistukihenkilömme ovat koulutettua ja heillä on vaitiolovelvollisuus.

 

Löydä vertaistukihenkilö

Kurssit ja leirit

Yhdistyksen kurssi- ja leirivalikoimasta löytyy myös synjalaisia kiinnostavia kursseja. Seuraavan vuoden kurssit esitellään aina vuoden viimeisessä jäsenlehdessä ja haku kursseille päättyy helmikuun lopussa.

Lue lisää kursseista

 

 

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä.  Järjestämme toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea.

Liity jäseneksi