Hyppää sisältöön

Sydännuoret ja -aikuiset

Yhdistys järjestää toimintaa yli 13-vuotiaille synnynnäisesti sydänvikaisille eli synjalaisille. Toimintaa järjestetään sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Jäsenyyden ei tarvitse olla synjajalaisen nimissä vaan jäsenyys voi olla samassa taloudessa asuvan henkilön nimissä.

Nuorten, alle 18-vuotiaiden yhteyshenkilö

Niina Wunsch Linkki p. 040 9103 905
niina.wunschlinkki
@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Aikuisten yhteyshenkilö

Konsta Martikainen p. 050 9171 030
konsta.martikainen
@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Synjatyöryhmän puheenjohtaja

Aino Jokela p. 044 3737 357
aino.jokela@sydanlapsetjaaikuiset.fi

 

Synjan työryhmä

Toimintaa synjalaisille suunnittelee ja kehittää vapaaehtoisista synjalaisista koostuva Synjan työryhmä. Työryhmään kuuluvat Synjan vuosikokouksen valitsemat edustajat sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n yhdistyskoordinaattori.
Synjan edustaja on myös mukana Sydänlapset ja -aikuiset ry:n hallituksessa, kuntoutustyöryhmässä ja  lehtitoimikunnassa.

Lue lisää

Tapaamiset ja leirit sydännuorille ja -aikuisille

Sydännuorille sekä -aikuisille järjestteään vuosittain 3-4 valtakunnallista tieto- ja vertaistukitapaamista eri puolilla Suomea. Viikonlopputapaamisten ohjelmaan kuuluu vaihtelevasti asiantuntijaluentoja, ryhmäkeskusteluja, liikuntaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Tärkein anti kuitenkin varmasti on muiden sydänvikaisten tapaaminen ja vertaistuki.

Yhdistyksen kurssi- ja leirivalikoimasta löytyy myös synjalaisia kiinnostavia kursseja. Seuraavan vuoden kurssit esitellään aina vuoden viimeisessä jäsenlehdessä ja haku kursseille päättyy helmikuun lopussa.

Yhdistyksen alueosastot järjestävät monipuolista toimintaa ja tapahtumia löytyy myös sydännuorille ja -aikuisille. Ja perhetapahtumiin ovat tietysti myös sydänaikuiset  perheineen tervetulleita. Kannattaa siis katsoa lähialueen tapahtumat ja lähteä mukaan alueelliseen toimintaan.

Tapahtumia ja uutisia

Leirit, tapaamiset ja ajankohtaiset uutiset sydännuorille ja -aikuisille

Etsitkö keskustelukumppania?

Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista. Vertaistukihenkilömme ovat koulutettua ja heillä on vaitiolovelvollisuus.

Löydä vertaistukihenkilö

Päivitä jäsentietosi

Kun yhteystietosi muuttuvat, muistathan ilmoittaa tiedon yhdistyksen toimistolle.

piirretty sydänLähetämme synjan tapaamisista tiedotteet sydännuorille ja -aikuisille, jos jäsenrekisteriimme on merkitty sydännuoren nimi, syntymävuosi ja sähköpostiosoite. Mikäli et ole saanut tiedotteita, tieto todennäköisesti puuttuu jäsenrekisteristä.

Päivitä tiedot

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä.  Järjestämme toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea.

Liity jäseneksi
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot