Hyppää sisältöön

Sydännuoret ja -aikuiset

Yhdistys järjestää toimintaa yli 13-vuotiaille synnynnäisesti sydänvikaisille eli synjalaisille. Toimintaa järjestetään sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Jäsenyyden ei tarvitse olla synjajalaisen nimissä vaan jäsenyys voi olla samassa taloudessa asuvan henkilön nimissä.

Lue lisää

Nuorten yhteyshenkilö

Ella Väliheikki
p. 050 3495 464

Aikuisten yhteyshenkilö

Konsta Martikainen
p. 050 9171 030

Synjatyöryhmän puheenjohtaja

Niina Wunsch Linkki
p. 040 9103 905

 

Synjan työryhmä

Toimintaa synjalaisille suunnittelee ja kehittää vapaaehtoisista synjalaisista koostuva Synjan työryhmä. Työryhmään kuuluvat Synjan vuosikokouksen valitsemat edustajat sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n yhdistyskoordinaattori.
Synjan edustaja on myös mukana Sydänlapset ja -aikuiset ry:n hallituksessa, kuntoutustyöryhmässä ja  lehtitoimikunnassa.

Lue lisää

Tapaamiset ja leirit sydännuorille ja -aikuisille

Sydännuorille sekä -aikuisille järjesteään vuosittain 3-4 valtakunnallista tieto- ja vertaistukitapaamista eri puolilla Suomea. Viikonlopputapaamisten ohjelmaan kuuluu vaihtelevasti asiantuntijaluentoja, ryhmäkeskusteluja, liikuntaa sekä mukavaa yhdessäoloa. Tärkein anti kuitenkin varmasti on muiden sydänvikaisten tapaaminen ja vertaistuki.

Yhdistyksen kurssi- ja leirivalikoimasta löytyy myös synjalaisia kiinnostavia kursseja. Seuraavan vuoden kurssit esitellään aina vuoden viimeisessä jäsenlehdessä ja haku kursseille päättyy helmikuun lopussa.

Alueosastojen toiminta sydännuorille ja -aikuisille

Sydännuoret ja -aikuiset voivat osallistua myös alueosastojen järjestämään toimintaan.  Alueosastot järjestävät monipuolia tapahtumia  ja tapahtumia löytyy myös sydännuorille ja -aikuisille. Perhetapahtumiin ovat myös sydänaikuiset  perheineen tervetulleita. Kannattaa siis katsoa lähialueen tapahtumat ja lähteä mukaan alueelliseen toimintaan.

Alueosastojen toimintaryhmät kaipaavat myös sydännuoria ja -aikuisia toimintaryhmiinsä mukaan ideoimaan toimintaa.

Tutustu aluetoimintaan

Etsitkö vertaistukea?

Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista. Vertaistukihenkilömme ovat koulutettua ja heillä on vaitiolovelvollisuus. Lähetä yhteydenottopyyntö vertaistukihenkilöllemme, niin hän on yhteydessä sinuun

Löydä vertaistukihenkilö

 

Toivo- sovellus

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n vertaistukihenkilöitä on mukana myös Toivo-sovelluksessa. Sovelluksen voi ladata omasta sovellusverkkokaupasta tai sen voi avata verkkoselaimella.

Toivo-sovellus

 

Päivitä jäsentietosi

Kun yhteystietosi muuttuvat, muistathan ilmoittaa tiedon yhdistyksen toimistolle.

piirretty sydänLähetämme synjan tapaamisista tiedotteet sydännuorille ja -aikuisille, jos jäsenrekisteriimme on merkitty sydännuoren nimi, syntymävuosi ja sähköpostiosoite. Mikäli et ole saanut tiedotteita, tieto todennäköisesti puuttuu jäsenrekisteristä.

Päivitä tiedot

Liity jäseneksi

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä.  Järjestämme toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea.

Liity jäseneksi
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot