Etusivu / Päivätyökeräys

Päivätyökeräys sydänlasten hyväksi

Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero – RA/2021/104

Sydänlapset ja -aikuiset ry

Onko koulunne järjestämässä päivätyökeräystä?

Toivomme teidän koulunne ottavan osaa keräykseen ja olevan mukana tukemassa työtämme synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, nuorten ja aikuisten sekä heidän läheistensä hyväksi. Keräyksen tuotto käytetään sydänlasten ja -nuorten leiritoimintaan sekä tapaamisiin ja alueellisen vertaistoiminnan järjestämiseen.

Päivätyökeräyksessä oppilaat tekevät yhden koulupäivän ajan työtä esim. kotona, isovanhemmilla tai jossakin yrityksessä.  Oppilaiden päivätyön suositushinta on 15 €/oppilas.  Työnä voi olla esimerkiksi koti-/pihatyöt, lastenhoito, kauppa-asioissa auttaminen tms. Yhdistys vakuuttaa oppilaat päivätyökeräyspäivänä.

1/4 keräyksen tuotosta voi jäädä esim. koulun oppilaskuntatoimintaan tai pihaliikuntavarusteiden hankintaan.

Keräysajankohdan koulu voi päättää itse.

Kutsu päivätyökeräykseen

Näin osallistut

Toimita ilmoittautumislomake hyvissä ajoin ennen suunniteltua keräyspäivää, että ehdimme toimittamaan teille oppilaille jaettavan materiaalin ja lisäohjeet tilitystä varten. Materiaalin voimme toimittaa myös sähköisesti.

Päivätyökeräyksen tuoton voi jokainen oppilas maksaa suoraan yhdistyksen rahankeräystilille tai rahat voidaan viedä koululle. Toimintatavan voi jokainen koulu päättää itse. Toimitamme jokaiselle oppilaalle työlomakkeen, missä on suoritusta varten tarvittavat tiedot. Jokaiselle koululle on oma viitenumero jota kaikki käyttävät maksaessa, jotta tiedämme mille koululle suoritus kuuluu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tapahtuman päivämäärä*
Haluamme , että työlomakkeet lähetetään*


Tähän voit kirjoittaa terveisiä yhdistykselle. Kirjoita myös mikäli tarvitsette työlomakkeet mahdollisimman pikaisesti tai haluatte päivätyökeräyksen tuotosta 1/4 koulunne käyttöön.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.