Tule mukaan toimintaan

Tutustu yhdistyksemme toimintaan. Voit osallistua tapahtumiin tai tulla mukaan järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat. Osallistu siten, miten sinulle itselle sopii.

Kurssit ja leirit

Kurssien tavoitteena on jakaa monipuolista sydäntietoutta asiantuntijaluentojen muodossa sekä antaa voimavaroja ja eväitä arjessa selviytymiseen. Vapaamuotoisemmilla leireillä painopiste on yhdessä tekemisessä ja uusien taitojen opettelussa. Kurssien ja leirien tärkeää antia ovat myös synnynnäisesti sydänvikaisten sekä heidän läheistensä vertaiskontaktit.

Tutustu kurssitoimintaan

Alueellinen toiminta

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Alueosastojen toiminnan suunnittelusta ja toiminnasta vastaavat vapaaehtoisista koostuvat toimintaryhmät, joissa aina on tilaa uusille ideoille ja ideoitsijoille.

Tutustu alueelliseen toimintaan

 

Virtuaaliset tapahtumat

Yhdistys järjestää virtuaalisia tapaamisia noin kerran kuussa Zoomin välityksellä. Tapahtumissa keskustelu on vapaamuotoista ja mukaan voi tulla vain kuuntelemaankin. Tapaamisiin ovat kaikki tervetulleita. Lisäksi alueosastot järjestävät virtuaalisia tapahtumia eri kohderyhmille.

Myös virtuaalisista tapahtumista tiedotetaan tapahtumakalenterissa.