Hyppää sisältöön

Frisbeegolfia Nokialla

15
touko
12.00
Hinttalankatu 6, Nokia
KUVAUS

Tervetuloa tutustumaan koko Suomen valloittaneeseen frisbeegolfiin sunnuntaina 15.5.2022 Nokian Keskusurheilukentälle!

Tämä laji sopii kaikenikäisille taaperosta vaariin ja heittelyä on kiva harrastaa hyvässä porukassa oman kunnon mukaan, joten toivotammekin sydämellisesti tervetulleeksi perheet, nuoret ja varttuneemmatkin lajista kiinnostuneet.

Aloitamme klo 12 pienellä lajin esittelyllä ja harjoittelulla Nokian Keskusurheilupuiston hiekkakentällä (Hinttalankatu 6), joka sijaitsee Nokian jäähallin vieressä.

Meitä opastamaan tulee Hämeenlinnan Discaajien konkari Eero Puhakka. Hänellä on mukanaan kiekkoja harjoittelua varten, mutta ottakaa toki omiakin mukaan mikäli niitä on.

Harjoittelun jälkeen siirrymme pienissä porukoissa omaan tahtiin ja oman aikataulun mukaan viereisille väylille pelaamaan. Rata on legendaarinen Nokia Disc Golf park jossa järjestetään kesäisin isoja kisoja. Väylät ovat enimmäkseen helppokulkuista maastoa ja haastavammat paikat on kierrettävissä.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumiset sähköpostilla silja.puhakka@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai alueosaston Facebook-sivujen tapahtumakutsuun. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Nähdään pian!
LISÄTIEDOT
Silja Puhakka, silja.puhakka@sydanlapsetjaaikuiset.fi
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Nokian keskusurheilupuisto
JÄRJESTÄJÄ
Tampereen seudun alueosasto Sydänlapset ja -aikuiset ry