Hyppää sisältöön

Kesäretki Ahvenanmaalle

12.8.-
14.8.
Ahvenanmaa
KUVAUS
Turun alueosasto järjestää sydänperheiden kesäretken Ahvenanmaalle 12.–14.8.2022. Lähtö tapahtuu perjantain aamulähdöllä Viking Linen Glorylla ja takaisin Turkuun palaamme sunnuntai-iltana Gracen kyydissä. Ahvenanmaalla yövymme noin 35 km päästä Maarianhaminassa sijaitsevassa Käringsund Resort Campingissä, josta meille on varattuna bungaloweja ja mökkejä. Riippuen lähtevien henkilöiden määrästä ja perheiden koosta, osan kohdalla majoitus voi tapahtua perheiden kesken jaetuissa bungaloweissa. Toiveena on, että osallistuvat perheet ottaisivat mukaan auton (omavastuuhinta meno-paluu 50 euroa), mikä mahdollistaisi monipuolisemman ohjelman toteutuksen paikan päällä. Tarvittaessa yritämme järjestää osallistujien kesken kimppakyytejä.

Retken omavastuu hinta on aikuiselta 100 euroa, 12–17-vuotiailta lapsilta 75 euroa ja alle 12-vuotiailta lapsilta 50 euroa. Omavastuuhinta sisältää laivamatkat, aamiaisen menomatkalla ja paluussa illallisbuffee-ruokailun, aamiaiset la-su sekä päivälliset pe-la Käringsundissa ja ohjattua ohjelmaa. Lounaista jokainen perhe vastaa itse. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet retkelle löydät alueosaston kotisivuilta sekä tapahtumasivulta alueosaston FB-ryhmästä.

Ilmoittautumiset retkelle tulee tehdä 30.6. mennessä. Huomioittehan, että paikkoja retkelle on rajoitetusti ja ne tullaan täyttämään ilmoittautumisjärjestyksessä.
LISÄTIEDOT
Katja Laine, p. 044 2727 717, katja.laine@sydanlapsetjaaikuiset.fi
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Käringsund Resort Camping
JÄRJESTÄJÄ
Turun alueosasto Sydänlapset ja -aikuiset ry