Hyppää sisältöön

Pikkujoulut Nokian Edenissä - TÄYNNÄ

26
marras
15.00
Paratiisikatu 2 ,Nokia
KUVAUS
Hei Tampereen alueosaston sydänperheet!

Meillä on ilo kutsua teidät viettämään pikkujouluja Nokian Edeniin uimisen, ruoan ja yhdessäolon merkeissä sunnuntaina 26.11. klo 15-19!

Klo 15-17 on aikaa uimiselle ja klo 17-19 yhteinen ruokailu sekä aikaa jutustelulle ja vertaistuelle. Ruokana on paneroidut kanafileet, ranskalaiset ja kasvistikkuja sekä dippejä ja juoma.

Tapahtumaan on sitova ilmoittautuminen linkistä löytyvällä lomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Ilmoittakaa mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumislomakkeen lisätiedot -kohdassa.

Tavataan Edenin aulassa noin klo 14.30 missä jaetaan avaimet pukukoppeihin ja ilmoitetaan tila mihin kokoonnutaan uinnin jälkeen.

Osallistumismaksu on jäseniltä 10 €/ henkilö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi ja ei-jäseniltä 20 €/lapsi ja 25 €/aikuinen ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Jäsenhinnalla pääsemiseksi riittää, että taloudessa yksi on yhdistyksen jäsen.

Ilmottautuneille laitetaan jäsenyyksien tarkastamisen jälkeen sähköpostitse vahvistus osallistumisesta ja ohjeet omavastuiden maksusta. Omavastuun täytyy olla maksettuna 18.11. mennessä, muuten paikka vapautuu varasijoilla oleville. Lisätietoja saat sähköpostilla Kaisalta tai Siljalta.

Nähdään Edenissä!
LISÄTIEDOT
kaisa.stenvik@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai silja.puhakka@sydanlapsetjaaikuiset.fi
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Scandic Nokia Eden
JÄRJESTÄJÄ
Tampereen seudun alueosasto Sydänlapset ja -aikuiset ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot