Hyppää sisältöön

Tivolipäivä Kempeleessä

10
kesä
12.00
Zatelliitti, Linnunrata 36, Kempele
KUVAUS
Suomen Tivoli saapuu Kempeleeseen. Tule mukaan iloiseen tivoli-päivään, joka on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisten yhteydessä. Tivoliin ovat tervetulleita myös Lapin alueosaston jäsenet (heidän ilmoittautumiset Lapin alueosaston ilmoittautumislomakkeella).

Päivärannekkeen omavastuu on 10 €. Rannekkeita on saatavilla rajoitettu määrä, joten niitä voi ostaa max. 4 kpl/perhe. Saattajarannekkeen omavastuu on 5 €. Saattajaranneke on tarkoitettu yli 18-vuotiaalle henkilölle, joka menee saattajaa tarvitsevan lapsen kanssa laitteeseen.

Sitovat ilmoittautumiset oheisen lomakkeen kautta viimeistään 1.6.2023. Täytä lomakkeeseen huolellisesti kaikki osallistujat, myös heidät jotka eivät tarvitse ranneketta. Mainitse tarvittava rannekemäärä ja -laji (päiväranneke/saattajaranneke) lisätiedoissa.

Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa alueosaston tilille: FI48 5541 2820 0193 22.
Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova, eli viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeisistä peruuntumisista omavastuuta ei välttämättä palauteta. Omavastuiden palauttamiskäytäntö on sidoksissa tapahtuman laskutustapaan.
Tivoli-päivä alkaa klo 12.00 jolloin rannekkeet jaetaan, joten olethan ajoissa paikalla.
LISÄTIEDOT
kaisa.hiltunen@sydanlapsetjaaikuiset.fi
JÄRJESTÄJÄ
Pohjois-Pohjanmaan alueosasto Sydänlapset ja -aikuiset ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot