Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Kansainvälistä yhteistyötä maailmankongressissa

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä oli kunnia tulla kutsutuksi osallistujaksi kahdeksanteen lastenkardiologiseen ja sydänkirurgian maailmankongressiin, joka pidettiin Washington DC:ssä 27. 8 – 1. 9.2023. Konferenssiin osallistui yli 5700 ihmistä kaikkiaan 117 eri maasta, jotka saapuivat paikalle oppimaan, jakamaan sekä edistämään synnynnäisten sydänvikojen tutkimusta ja hyvää hoitoa kaikkialla maailmassa.

 

Olemme erityisen kiitollisia Global Archille tästä upeasta mahdollisuudesta osallistua ensimmäistä kertaa maailman kongressiin. Kongressin yhteydessä järjestettiin myös potilasjärjestöjen yhteistyökokous 26.-27.8. Global Archin jäsenille, johon osallistui potilasjärjestöjä kaikkiaan 27 maasta eri puolilta maailmaa.

Yhdistystä edustamassa oli yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laine. Potilasjärjestöillä oli mahdollisuus esitellä kongressin osallistujille toimintaansa sekä kuulla monia mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja synnynnäisiin sydänvikoihin liittyen. Kongrenssi oli kokonaisuutena ainutlaatuinen kokemus oppia ja jakaa tietoa sekä laajentaa näkökulmia elämästä synnynnäisen sydänvian kanssa. Se tarjosi myös hienon mahdollisuuden verkostoitua muiden vastaavien potilasjärjestöjen kanssa eri puolilta maailmaa sekä tarjosi monia työkaluja tulevaisuuden vaikuttamistyöhön.

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot