Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Vastaa toimintakyselyyn – osallistu arvontaan

Yhdistys tekee kyselyn vuoden 2023 aikana yhdistyksen toimintaan osallistuneille. Auta yhdistystä arvioimaan toimintansa vaikutusta osallistujiin vastaamalla kyselyyn.

Kyselyyn voivat vastata kaikki, jotka ovat osallistuneet mihin tahansa Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimintaan vuonna 2023, esimerkiksi valtakunnallisiin tai alueosastojen tapahtumiin tai vertaistukitoimintaan, ovat lukeneet jäsenlehteä/kotisivuja, osallistuneet keskusteluihin Facebook-ryhmissä tai seuranneet yhdistyksen Instagram-tiliä. Toivomme vastauksia kaikenikäisiltä, niin sydänvikaisilta kuin heidän läheisiltäänkin (sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat, puolisot). Myös muut henkilöt, jotka ovat osallistuneet yhdistyksen toimintaan tai seuranneet somekanavia voivat vastata kyselyyn. Vanhemmat voivat auttaa lasta kyselyn täyttämisessä lapsen näkökulmasta. Mikäli joku kyselyn kysymys ei koske juuri sinua, voit jättää vastaamatta siihen ja edetä kyselyssä.

Kyselyn vastausaika on lyhyt, joten toimi pian. Kysely suljetaan 21.2.2024. Vastaamalla autat yhdistystä saamaan tietoa toimintansa vaikuttavuudesta ja autat yhdistystä toiminnan kehittämisessä.

Arvonta

Kaikkien  kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Muumin päivä 2021 muki. Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja hänen luvallaan tieto julkaistaan jäsenlehdessä/somessa/kotisivuilla.

Kyselyyn

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot