Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Monipuolista toimintaa Lapissa

Monipuolista toimintaa Lapissa

Lapin alueosaston aktiivit olivat RolloVapussa edustamassa ja kertomassa yhdistyksen toiminnasta sekä järjestimme lapsille ongintaa. Onginta oli suuri hitti ja onkijoita oli jonoksi asti. 

Johanna Marski
Julkaistu 1.10.2024
Kuva: Johanna Marski

Aloitimme toukokuussa yhteiset uinnit Rovaniemen uimahalli Vesihiidessä sunnuntaisin parillisina viikkoina klo 12–16. Uinnit jatkuvat myös syksyllä XX lähtien. Uinteihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Uimaan pääsee näyttämällä kassalle jäsenkorttia ja maksamalla omavastuuhinnan; Sydänhenkilöt ilmaiseksi, aikuiset 3 €, lapset 2–15 v. 1 € Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia uinnin lomassa!

Sirkus Finlandiaa ja festareita 

Lapin alueosasto kävi katsomassa Rovaniemellä Sirkus Finlandian näytöstä kesäkuun alkupuolella. Sirkus on aina ihana tapahtuma ja kestosuosikki, joten ensi kesänä mennään taas porukalla sirkustelemaan.

Alueosaston sydännuoret ja -aikuiset osallistuivat Simerock-festivaaleille Rovaniemellä 9.–10.8. hieman vaihtelevissa sääolosuhteissa, mutta se ei menoa hidastanut. Mahtavat esiintyjät ja hieno yleisö nostivat festivaalitunnelman korkealle! #BILEETEILOPUKOSKAAN #lapissakaikkibailaaankarasti

Vuosikokous Rovaniemen Rossossa 

Marraskuussa on taas vuosikokouksen aika. Kokous pidetään ravintola Rossossa Rovaniemellä torstaina 21.11.2024 klo 18.00. Alueosasto tarjoaa kokouksen osallistujille ruuan. Käymme läpi menneitä tapahtumia ja suunnittelemme tulevan vuoden tapahtumia. Toimintaan kaivataan myös uusia aktiiveja. Ensi vuonna Sydänlapset ja -aikuiset ry täyttää 50 vuotta ja voisimme ideoida jotain hienoa juhlavuoden kunniaksi. Tervetuloa sydämellisesti mukaan kaikki Lapin alueosaston toiminnasta kiinnostuneet henkilöt!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot