Hyppää sisältöön
Etusivu / Päijät-Häme / Seikkailuja Pajulahdessa

Seikkailuja Pajulahdessa

Vietimme Päijät-Hämeen alaosaston kanssa kivan toukokuisen aamupäivän Pajulahden seikkailupuistossa. Aurinkoista säätä oli tilauksessa, ja sitä myös saatiin.  

Riikka Makkonen, Kirsi Läderberg
Julkaistu 26.9.2024
Kuva: Riikka Makkonen

Mukana oli reilu 20 seikkailijaa. Isoimmat lapset vanhempineen keikkuivat puiden latvojen korkeudessa, ja pienimmät harjoittelivat kiipeilytaitojaan matalilla radoilla. Pari tuntia vierähti nopeasti, ja lopuksi herkuttelimme perinteiset pullat ja mehut. Suurkiitokset Pajulahden seikkailupuistolle!

Marraskuussa vuosikokous ja pikkujoulut

Alueosaston vuosikokouspäivämäärä kannattaa laittaa jo kalenteriin. Mennyt vuosi kuitataan ja tulevia suunnitelmia tehdään keskiviikkona 6.11. klo 18 GastroPub Myllyn kabinetissa. Ennakkoilmoittautumiset 3.11. mennessä. Alueosasto tarjoaa kokousosallistujien ruuan.

Pikkujoulupäiväksi on päätetty sunnuntai 24.11. Tarkoitus on viettää pikkujoulut ruokailun ja keilauksen merkeissä ja tarkoitus on aloittaa noin klo 12. Tapahtumasuunnitelma on lehteä tehdessä vielä hieman kesken, mutta tulossa on mukavaa yhdessäoloa ja toiminnallista tekemistä koko perheelle, joten laita pikkujoulupäiväksi varaus jo kalenteriin.

Hollolan uimahallin mentyä remonttiin alueosaston toimintaryhmä on selvitellyt erilaisia vaihtoehtoja yhteisten uintien järjestämiseen. Tarjolla on ollut uintivuoroja myöhään illalla, jonka toimintaryhmä ei koe palvelevan perheitä. Asia on siis vielä kesken ja uinneista viestitään jäsenille heti kun asia selviää. Sydämellisesti tervetuloa alueosastotapahtumiin niin uudet kuin aiemminkin toiminnassa mukana olleet!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot