Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 23.4.2022

Vuosikokouskutsu

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään aluepäivien yhteydessä Kokouspoukamassa (Emäsalontie 152, Porvoo) 23.4.2022 klo 9.30. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä Teamsin välityksellä.

Ennakkoilmoittautumiset vuosikokoukseen pyydetään tekemään 20.4. mennessä jäsenyyksien ja äänioikeuksien tarkistamiseksi oheisella lomakkeella. Ennakkoilmoittautumista pyydetään myös paikalle saapuvien osalta lukuunottamatta aluepäiville osallistujia. Ilmoitathan samalla mahdollisista valtakirjaedustuksista. Kokouksessa kukaan ei voi käyttää enempää kuin viiden jäsenen äänioikeutta. Siten jäsenellä on mahdollisuus oman äänensä lisäksi äänestää maksimissaan neljällä valtakirjalla, ei jäsenellä viidellä valltakirjalla.

Valtakirja voi olla vapaamuotoinen, mutta siitä tulee käydä ilmi valtuuttaja ja valtuutettu sekä mihin tarkoitukseen valtakirja on myönnetty. Valtakirja tulee olla valtuuttajan allekirjoittama. Tiedot valtakirjoista pyydetään toimittamaan ilmoittautumislomakkeessa, jotta niiden lainvoimaisuus voidaan varmistaa. Toimitathan allekirjoitetusta valtakirjasta kopion tai kuvan sähköpostitse osoitteella toimisto@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Osa yhdistyksen hallituksen jäsenistä on vuosittain erovuorossa. Oletko sinä kiinnostunut ryhtymään hallituksen jäseneksi? Jos vastaat kyllä, asetu ehdokkaaksi!

Toivomme, että 23.4. pidettävässä vuosikokouksessa jäsenistöllä on valittavanaan hallitukseen mahdollisimman monipuolinen otanta yhdistyksen jäsenistöstä – päättämään yhteisistä, meille tärkeistä asioista. Ehdokkailta toivomme sydämen paloa, aktiivista otetta, sitoutumista ja halua vaikuttaa asioihin. Yhdistyksen hallitus kokoontuu vuosittain keskimäärin viidesti, joista yksi kokous on yleensä kaksipäiväinen. Myös etäosallistuminen kokouksiin on mahdollista. Lisäksi hallitus pitää tiiviisti yhteyttä kokousten välillä sähköpostitse sekä Teamsin välityksellä.

Jos siis olet kiinnostunut asettumaan ehdolle yhdistyksen hallitukseen, ole yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan Timo Peuraan p. 040 7466 845 20.4. mennessä. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin hallituksen jäseniin. Heidän yhteystiedot löydät kotisivuilta. Voit myös lähettää sähköpostia hallitukselle osoitteella hallitus(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi – kerromme enemmän kuin mielellämme lisää hallitustyöskentelystä!

Mikäli haluat asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen, toivomme tästä ennakkotietoa ilmoittautumislomakkeessa. Valmistauduthan myös esittelemään itsesi kokouksessa. Mikäli olet estynyt osallistumaan kokoukseen, toimitathan tällöin esittelysi yhdistyksen toimistolle 20.4. mennessä.

Esityslista

Kokouksessa käsitellään seuraavat sääntöjen määrittelemät asiat:

1. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta.

2. Kokouksen osanottajien, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Työjärjestyksen vahvistaminen

4. Vuoden 2021 toimintakertomuksen käsittely ja siitä päättäminen

5. Tilinpäätöksen sekä tilintarkastajan lausunnon käsittely vuodelta 2021

6. Päätös tilinpäätöksen vahvistamisesta vuodelta 2021 ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille edellisen vuoden tileistä ja hallinnosta tai päätetään muista toimenpiteistä, joihin tilintarkastajan lausunto tai edellisen vuoden hallinto tai tilinpito mahdollisesti antaa aihetta.

7. Vuoden 2022 toimintasuunnitelman käsittely ja siitä päättäminen

8. Jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen vuodelle 2023

9. Vuoden 2022 talousarvion käsittely ja siitä päättäminen

10. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta

11. Hallituksen jäsenten lukumäärän vahvistaminen sekä tarvittavien jäsenten ja varajäsenten valinta

12. Muut mahdolliset asiat

Sydänlapset ja -aikuiset ry

HALLITUS  

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot