Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Vuoden 2022 jäsenmaksulomakkeet postitettu

Huomasithan juuri ilmestyneen Sydän-lehden 1/2022 kannen liitteenä toimitetun jäsenkorttisi sekä jäsenmaksulomakkeen?  Jäsenkortin ja jäsenmaksulomakkeen löydät avaamalla kansiliitteen sisäpuolelta löytyvän piilotaskun. Jäsenkortista ilmenee, että kyseessä on nimenomaan Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenyys. Vaikka siis maksun saajana laskutustiedoissa lukee Suomen Sydänliitto ry, jäsenmaksu kohdistuu viitettä käyttämällä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenmaksuksi.  Jäsenkorttia näyttämällä olet oikeutettu moniin jäsenetuihin ja -tarjouksiin. Kannattaa siis pitää kortti mukana!

Yhdistyksen jäsenenä saat neljästi vuodessa ilmestyvän Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenlehden ja viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Sydänliiton toimittaman Sydän-lehden. Jäsenlehti postitetaan vain jäsenmaksunsa maksaneille. Jäsenenä sinulla ja perheelläsi on oikeus osallistua yhdistyksen omarahoitteisiin kursseihin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin kuten esimerkiksi elämysleiriin, lasten leiriin ja Synjan toimintaan. Lisäksi alueosastojen ja valtakunnallisten ryhmien tapahtumat ovat kaikkien jäsenten käytettävissä. Monet sydänaikuiset perheineen ajattelevat virheellisesti, että alueiden tapahtumat eivät ole tarkoitettu synjalaisille. Luulo on väärä ja sydänaikuiset perheineen ovat enemmän kuin tervetulleita osallistumaan myös alueelliseen toimintaan koko perheen voimin. Jäsenenä saat tietoa ja tukea ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa synnynnäisesti sydänvikaisten asioihin ja etuihin. Yhdistyksen jäsenedut koskevat samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä jäsenlajista riippumatta.

Uusi jäsenlaji itsenäisesti asuville nuorille aikuisille

Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on tänä vuonna 35 € ja kannatusjäsenmaksu on 50 €. Jäsenmaksu voi olla edellä ilmoitettuja pienempi, jos jäsenellä on useita jäsenyyksiä myös muissa Sydänliiton jäsenjärjestöissä. Jäsenmaksun suuruus on määritettynä maksulomakkeella.

Sääntömuutoksen myötä yhdistyksellä on uusi jäsenlaji, nuorisojäsenyys. Nuorisojäsenyys on tarkoitettu nuorille, itsenäisesti asuville sydänaikuisille. Uuden jäsenlajin tarkoituksena on kannustaa nuoria sydänaikuisia jatkamaan jäsenyyttään muuttaessaan asumaan omilleen ja edullisemmalla jäsenmaksulla useammalla on siihen myös taloudellisesti mahdollisuus. Vuonna 2022 nuorisojäsenmaksu on 25 euroa ja se voi tulla kyseeseen vuonna 1998 tai sen jälkeen syntyneillä itsenäisesti asuvilla sydännuorilla ja -aikuisilla. Huomioithan, että nuorisojäsenyydestä tulee erikseen ilmoittaa yhdistyksen toimistolle. Nuorisojäsenyys koskee uusia tai jäsenlajiaan muuttavia jäseniä. Sinä vuonna kun jäsen täyttää 25 vuotta, jäsenmaksu muuttuu varsinaisen jäsenen jäsenmaksuksi.

Jäsenmaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä, jolloin jäsenedut ovat myös voimassa. Mikäli jostain syystä maksutiedot ja jäsenkortti ovat kadonneet, otathan yhteyttä toimistollemme. Huomioithan, että jos haluat erota yhdistyksen jäsenyydestä, tulee eroilmoitus tehdä erikseen yhdistyksen toimistolle eikä jäsenmaksun maksamatta jättämistä tulkita automaattisesti eroksi jäsenyydestä.

Tutustu jäsenetuihin 

Yhdistys on neuvotellut jäsenilleen etuja, joiden lisäksi jäsenet saavat käyttöönsä myös Sydänliiton jäsenedut.  Tällä hetkellä jäsenetuja on neuvoteltu muun muassa Scandic ja Hilton hotelleihin, Holiday Clubiin sekä Sirkus Finlandiaan. Uusia jäsenetuja pyritään neuvottelemaan jatkuvasti ja niistä tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla sekä FB-sivuilla ja -ryhmissä. Myös joillakin alueosastoilla saattaa olla neuvoteltuna omia paikallisia jäsenetuja, joista tiedot löytyvät jäsenkirjeistä ja alueosaston kotisivuilta. Monet jäsenedut ovat hyödynnettävissä vain jäsenkorttia näyttämällä, joten se on hyvä pitää tallessa ja aina mukana! Huomioithan, että Sydänliiton mobiilijäsenkortti ei ole enää käytössä.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot