Etusivu / Aluetoiminta / Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan alueosasto

Tervetuloa mukaan alueosaston toimintaan!

Alueosasto järjestää erilaisia virkistystapahtumia, jotka mahdollistavat muiden sydänperheiden tapaamisen ja vertaistuen.

lue lisää

Yhteyshenkilö

Kaisa Hiltunen p. 040 5668 108

kaisa.hiltunen@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Sähköposti

pohjois-pohjanmaa@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Tilinumero

FI48 5541 2820 0193 22

MobilePay

87700 (lahjoitukset)
33297 (omavastuut, myyntituotteet)

Jäsenkirje lähetetään sähköisessä muodossa

Jäsenkirje lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa 2 kertaa vuodessa. On erittäin tärkeää, että jäsenet pitävät yhteystietonsa ajan tasalla. Ilmoita siis mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi (myös sähköpostiosoitteen muutos) yhdistyksen toimistolle.

Jäsenkirje löytyy myös alueosaston suljetusta Facebook-ryhmästä; Sydänlapset- ja aikuiset ry:n Pohjois-Pohjanmaan alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

Tapahtumiin osallistuminen, ilmoittautumiset ja omavastuut

Jokaisen tapahtuman kohdalla kerrotaan ilmoittautumisohjeet. Ohjeissa kerrotaan, onko tapahtuma tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille vai voiko tapahtumaan osallistua, vaikka ei olisi yhdistyksen jäsen. Tarkistamme tarvittaessa yhdistyksen jäsenyyden ilmoittautumisten yhteydessä.
Yleensä ilmoittautuminen tapahtumiin on sitova eli tiedoksi annetun päivämäärän jälkeisistä peruuntumisista omavastuuta ei välttämättä palauteta. Omavastuiden palauttamiskäytäntö on sidoksissa tapahtuman laskutustapaan.
Tapahtumiin voi ilmoittautua myös puhelimitse. Huomioithan, että osa meistä tekee vuorotyötä, joten emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen juuri silloin kun soitat, mutta soitamme kyllä takaisin.