Hyppää sisältöön
Etusivu / Satakunta / Kesäiset terveiset Satakunnasta

Minispere

Satakunnassa on ollut vauhdikas elokuu! Aloitimme sen Minispere tapahtumapäivällä. Porisperen sunnuntain perhepäivästä eli Minisperestä on vuosien saatossa kasvanut Satakunnan suurin yksittäinen koko perheelle suunnattu konserttipäivä, eli tervetuloa myös muualta Suomesta ensi kesänä Poriin. Tänä vuonna päivässä esiintyi Pikku Papun Orkesteri, tubettajat Ella ja Helmi, Nino, Ara, Berta ja Daniel Aleksis. Päivän kruunasi UMK-voittaja ja Euroviisuedustajamme Käärijä!

Käärijä otti yleisönsä täysin haltuunsa ja hänestä huokui sympaattisuutta sekä maanläheisyyttä. Perheen pienimmät hän otti todella hienosti huomioon sekä kertoi kasvatuksellisiakin neuvoja. Toki kuuluisa Cha Cha Cha laulettiin kahteen kertaa yleisön ollessa täysillä mukana ja moni olikin pukeutunut konserttiin sopiviin asuihin sekä olipa joku jopa leikannut Käärijä hiukset.

 Sirkushuveja myös Satakunnassa

Alueosastomme nautti ikimuistoisesta sirkuskokemuksesta 13.8.2023 Sirkus Finlandiassa Porin Kirjurinluodossa. Ennen illan näytöstä pääsimme pitkänlinjan sirkusammattilaisen Jouni Aallon johdolla kurkistamaan sirkuksen kulisseihin. Oli mielenkiintoista kuulla, miten hommat käytännössä pyörii ja miten noin 80 henkilön kansainvälinen pikkukylä kaikkine laitteineen vaihtaa paikkakunnalta toiselle. Ammattilaisia koko porukka. Sirkusteltassa oli aistittavissa häivähdys jännitystä ja popcornin tuoksua. Saimmekin nähdä toinen toistaan taidokkaampia sirkusesityksiä ja kaksi tuntia kestäneen näytöksen aikana meitä viihdytti muun muassa hassu klovni, ilma-akrobaatit, trapetsitaiteilijat, jonglööri, taikuri ja upeat sirkushevoset. Jännitystä toi varsijousiesitys ja näytöksen huipensi hurja surmanajajien moottoripyöränumero. Sirkusta tehdään sydämellä eikä sitä tunnelmaa voita mikään. Ensi vuonna uudelleen! 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot