Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Kuulumiset Lapin alueosastolta

Lapin alueosasto kävi alkukesästä katsomassa Sirkus Finlandian upeaa näytöstä Rovaniemellä. Mukana oli mukavasti väkeä, 29 henkilöä ja pari sylilasta. Kyllä oli mahtavia ja taitavia esiintyjiä jälleen kerran!

Tule mukaan toimintaryhmään!

Alueosastomme kaipaa toimintaryhmään lisää toiminnasta innostunutta väkeä, jotta saisimme tulevaisuudessa järjestettyä entistä monipuolisemmin ohjelmaa. Kaikkien toiminnasta kiinnostuneiden ei tarvitse olla välttämättä Rovaniemeltä, vaikka sieltä käsin toki toimintaa paljon järjestetäänkin! Yhdessä tehden pienempi työpanos jokaiselta riittää ja kivassa porukassamme on mukava järjestää tapahtumia! Ole rohkeasti yhteydessä Johannaan, mikäli haluat tulla mukaan toimintaamme suunnittelemaan ja järjestämään – Johannan yhteystiedot löydät lehden takakannesta sekä alueosaston kotisivuilta.

Tulevia suunnitelmia

Lapin alueosaston vuosikokous pidetään Rovaniemen Rossossa 9.11.2023 klo 18.00. Alueosasto tarjoaa ruuat kokoukseen osallistuville. Sitovat ilmoittautumiset 15.10. mennessä.

Vaikka vielä on tätä vuotta jäljellä, olemme myös suunnitelleet jo muutamia tapahtumia ensi vuodelle! Vappuna osallistumme Rovaniemen keskussairaalassa järjestettäviin myyjäisiin ja ensi kesälle on alustavasti sovittu kesäkuulle yhteinen tivoliretki Pohjois-Pohjanmaan alueosaston kanssa sekä Simerockiin osallistuminen elokuussa. Lisää tapahtumia suunnitellaan vuosikokouksessa marraskuussa, joten tervetuloa mukaan!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot