Hyppää sisältöön
Etusivu / Leirit / MTLH:n vertaisloma lapsiperheille 26.2.-3.3.2023

MTLH on myöntänyt Sydänlapset ja -aikuiset ry:lle Vuokatin Urheiluopistolla pidettävän tuetun loman sydänlasten perheille.

Tuetun perheloman aikana sydänperheille on tarjolla monipuolista tekemistä yhdessä oman ja muiden tuetulle lomalle osallistuvien perheiden kanssa. Viikon aikana ei tarvitse kantaa huolta arjen askareista ruuanlaittoineen vaan voitte hyvällä omalla tunnolla heittäytyä ohjatun ohjelman vietäväksi koko perheen voimin! Lomien tavoitteena on, että lomalaiset virkistyvät, tapaavat toisia samassa tilanteessa olevia sekä saavat vertaistuen ja lomaohjelman kautta voimavaroja arkeen. Tuetun perheloman ohjelmassa on luvassa lastenohjelmaa ikäryhmittäin, perheille yhteisistä ohjelmaa ja ohjattuja keskusteluja vanhemmille.  Mukavaa puuhastelua löytyy varmasti moneen makuun! Lomaviikkoon (5 vrk) sisältyy ohjelman lisäksi tietysti myös majoitus- ja täysihoito sekä mahdollisuus lastenhoitoon 1-4 vuotiaille (4*2 h loman aikana)

Omavastuu

Lomaviikon omavastuuosuus on 125 euroa/henkilö, alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta. Matkakustannukset jäävät osallistujien itsensä maksettavaksi.

Hakuaika Vuokatin tuetulle lomalle on päättynyt 18.12.2022.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot