Hyppää sisältöön
Etusivu / Synja / Synjan yhteistapaaminen 2.11.2024 etänä

Tämän vuoden Synjan yhteistapaaminen oli tarkoitus järjestää Kuortaneen urheiluopistolla, mutta tapahtumaan ei tullut riittävästi ilmoittautumisia, jotta se olisi toteutunut. Yhdistys päätti kuitenkin järjestää synjalaisille mahdollisuuden tavata toisiaan etänä. Samalla pidetään myös Synjan vuosikokous etäyhteyksin.

Vaikka Synjan yhteistapaaminen Kuortaneen urheiluopistolla peruuntui, yhdistys haluaa kuitenkin tarjota synnynnäisesti sydänvikaisille tai perinnöllistä sydänsairautta sairastaville nuorille ja aikuisille mahdollisuuden kohdata muita sydänvikaisia. Yhteistapaaminen toteutetaan etätapahtumana Teamsissa lauantaina 2.11.2024. Myös vuosikokouksen aikataulu muuttuu sen vuoksi alkuperäisestä aikataulusta aiemmaksi. Synjan yhteistapaaminen on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille. Nyt kaikki mukaan, kun pitkät välimatkat eivät ole esteenä osallistumiselle!

Aamupäivällä yhteistapaamisen alkuperäisen suunnitelman mukaan sydänhoitaja Katriina Salmi HUSista pitää luennon klo 10-12. Katriinan luento koostuu mm. Meilahden sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikan toiminnan esittelyllä, keskustellaan potilaan vastuita sekä perusasioista sydänvian/sydänsairauden kanssa elämisessä. Katriinan erityisosaamisaluetta on sydänpotilaan palliatiivinen hoito, jota hän myös käsittelee luentonsa aikana.

Synjan vuosikokous siirtyy alunperin ilmoitetusta aikataulusta aiemmaksi, ja se aloitetaan klo 12.15. Kokoukselle on varattu tunti aikaa. Kokouksessa käydään läpi synjan kuluvan vuoden toiminta ja valitaan jäsenet synjatyöryhmään vuodelle 2025 sekä käännetään jo katsetta ensi vuoteen jolloin Sydänlapset ja -aikuiset ry täyttää 50 vuotta. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan työryhmän jäseneksi, ilmoita siitä yhdistyskoordinaattori Kirsi Läderbergille  tai synjan puheenjohtajalle tai yhteyshenkilöille hyvissä ajoin ennen kokouspäivää. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta. Työryhmään valitun kausi kestää kolme vuotta. Työryhmässä pääsee vaikuttamaan tapahtumasuunnitelmiin ja muutenkin kehittämään sydännuorille ja -aikuisille tarjottavaa sisältöä yhdistyksessä.

Kokouksen jälkeen on vielä mahdollisuus jäädä juttelemaan vertaiskeskusteluun ja vaihtaa kuulumisia muiden synjalaisten kanssa. Etätapahtumaan ilmoittautuja voi valita, osallistuuko koko päivään vai pelkälle luennolle tai vain vuosikokoukseen ja vertaiskeskusteluun.

Ilmoittautumiset etätapahtumaan 28.10. mennessä, että ehdimme tarkistaa jäsenyydet ja lähettää linkit tapahtumaan.

Ilmoittautumislomake

 

Ohjelma 2.11.2024

10.00 – 12.00    Sydänhoitajan luento

12.15 – 13.15      Synjan vuosikokous

13.15 – 14.30      Vertaiskeskustelu

 

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot