Hyppää sisältöön
Etusivu / Päijät-Häme / Tapahtumien täyteinen alkuvuosi Päijät-Hämeessä

Päijät-Hämeessä on ollut alkuvuodesta jo monta mukavaa tapahtumaa. Tammikuussa sydänlapset vanhempineen kävivät harjoittelemassa sirkustemppuja Lahden Tanssiopistolla sirkusohjaajan opastuksella. Lasten harjoitellessa sirkustaitoja aikuiset pääsivät juttelemaan kahvin ja herkkujen ääressä. Lapsetkin pääsivät pitämään evästaukoa opastetun tunnin jälkeen ja sen jälkeen he esittelivät taitojaan ja opettivat vanhempiaan sirkustemppujen tekemisessä. Porukassa olikin taitavia temppuilijoita ja ilta vierähti mukavissa merkeissä monenlaisia sirkustemppuja harjoitellen.

Sydämiä Pikku-Veskulla 

Sydänlasten viikolla Pikku-Veskun puistoon Lahdessa ripustettiin tänäkin vuonna lyhtyjä, sydämiä ja sydäntarinoita sekä ilahduttamaan ja herättämään ohikulkijoiden huomio. Viikon puistotapahtuman aikana saimme myös pienen määrän Mobile Pay -lahjoituksia toimintamme tueksi.

Pelicansia kannustamassa 

Pelicans tarjosi alueosastolle liput lätkämatsiin sydänlasten viikolla, kun Ilves saapui Pelicansin vastustajaksi IskuAreenalle. Peli päättyi valitettavasti Pelicansin tappioon, mutta kannustus oli kuitenkin kova. Lämmin kiitos Pelicansille ottelulipuista! 

Laskettelua ja pilkkimistä 

Maaliskuussa pieni porukka kävi valloittamassa Messilän rinteet. Niin pienet kuin isommatkin laskettelijat ja pulkkailijat viihtyivät rinteissä.

Päivään oli sovittu evästauko nuotiolla ja laskujen välissä olikin mukava kokoontua lämmittelemään ja syömään makkarat nuotion ääressä.

Alueosasto on monena talvena yrittänyt ajoittaa pilkkitapahtuman ohjelmaan, mutta sille ei ole meinannut löytyä sopivaa ajankohtaa. Nyt päätimme, että koska oman tapahtuman järjestely vaatii aina jonkin verran ponnisteluja, hyödynnämme valmista tapahtumaa ja menemme mukaan MukkulaRiehaan, jossa Lahden Kalaveikot olivat opastamassa lapsia ja perheitä pilkkimisen saloihin. Kokoonnuimme porukalla pilkkiopastuspisteelle ja aika äkkiä oppi meni perille, kun porukan nuorimmainen nappasi ensimmäisen kalan miltei heti saatuaan pilkkinsä veteen. Kaikilla kalaonni ei ollut yhtä hyvä, mutta hauskaa pilkkiminen oli siitä huolimatta.

Hiki pintaan TrampolinParkissa 

Huhtikuussa haettiin hiki pintaan pomppien Trampolin Park Lahdessa. Päivä oli mieleinen ja punaposkiset pomppijat kokoontuivat hyppyjen jälkeen tramppaparkin synttärihuoneeseen, johon oli katettu välipalaa ja juotavaa. Samalla päästiin juttelemaan niin sydänasioista kuin monista muistakin keskustelua herättävistä aiheista. Muun muassa sydänlasten teini-ikäistyminen useammassa perheessä oli keskustelunaiheena. 

Uinnit tauolle

Hollolan uimahalli sulki ovensa huhtikuussa remontin vuoksi ja vielä on selvityksessä, saammeko jostain alueen uimahallista mahdollisuuden yhteisen uintivuoromme jatkamiseen. Lämmin kiitos kaikille uimareille ja muihin alueosastotapahtumiin osallistuneille! 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot