Hyppää sisältöön
Etusivu / Vertaistuki / Vertaistoimintaa Facebookissa

Muut vastaavassa tilanteessa olevat henkilöt ja ehkäpä jopa samoja asioita pohtineet ihmiset osaavat oman kokemuksensa kautta myös antaa tärkeää lisätietoa ja vertaistukea.

Parhaiten kontaktin näihin ihmisiin saat osallistumalla esimerkiksi alueosastojen toimintaan, kursseihin tai liittymällä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suljettuihin keskusteluryhmiin Facebookissa. Ryhmiä on useita; omat ryhmät sydännuorille ja -aikuisille, sydänlasten vanhemmille, pitkä qt:ta sairastaville sekä sydänenkeleille.

Ryhmät ovat osa Sydänlapset ja -aikuiset ry:n vertaistoimintaa, mutta liittymiseen ei ole jäsenyyden edellytystä. Tervetuloa mukaan keskusteluihin!

Yleiseen tiedottamiseen yhdistys käyttää Facebookissa omaa sivustoaan sekä suljettua ryhmää Sydänlapset ja -aikuiset ry. Myös alueosastoilla on omat suljetut Facebook-ryhmät, joissa pääasiassa tiedotetaan paikallistoiminnasta. Alueosastojen FB-ryhmien nimestä löytyy aina Sydänlapset ja -aikuiset ry ja sen jälkeen oman alueosaston nimi. Ryhmät löytyvät myös kunkin alueosaston sivulta.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot