Hyppää sisältöön

Lyhtytempaus Koskipuistossa

6.2.-
14.2.
11.00 — 23
Koskipuisto
KUVAUS
Tervetuloa mukaan Sydänlasten viikon 7.-14.2.2022 tempaukseen Tampereelle!

Viime vuonna Sydänlasten viikolla valtasimme Tampereen Koskipuiston sadoilla sydämillä ja tunnelmallisilla lyhdyillä muistaaksemme sydänenkeleitä ja heidän läheisiään sekä tuodaksemme näkyville synnynnäisten sydänvikojen yleisyyttä.
Tapahtuma sai alkunsa Heidi Forsellin sydänlapsen syntymäpäiväkeräyksestä ja oli omistettu heidän ystäväperheensä pienen sydänenkelin muistolle.
Tapahtuma oli todella koskettava ja tänä vuonna haluamme jälleen herättää ohikulkijat huomaamaan tämän meille tärkeän asian ja muuttaa Tammerkosken varren sydänpuistoksi. Toivotammekin teidät tervetulleeksi mukaan toteuttamaan tempausta ja tapaamaan muita sydänperheitä!

Askarrelkaa, neulokaa, ommelkaa tai veistäkää oman näköisenne uniikki sydän ripustettavaksi merkiksi omasta sydänsankaristanne. Materiaalin kannattaa olla säätä kestävää ja sydämen n. puolikkaan A4 kokoinen. Muuten toteutus on vapaa ja saa olla teidän näköisenne.

Ripustustalkoot järjestämme sunnuntaina 6.2.2022 klo 11 alkaen ja omia sydämiä saa toki käydä ripustamassa myös myöhemmin viikolla, kun käytte sydänpuistossa.
Mikäli haluatte sydäntaideteoksenne takaisin, kannattaa se käydä hakemassa sunnuntaina 13.2. pois tai laittaa meille viestiä niin otamme talteen muiden sydänten kanssa.

Käykäähän ihailemassa sydämiä ja jakakaa tunnelmia sosiaalisessa mediassa #sydänlastenviikko2022 #yksisadasta #sydänlapsetjaaikuiset #tätäonsydänvika #tampereenpuut

Nähdään Koskipuistossa!
LISÄTIEDOT
Silja Puhakka, silja.puhakka@sydanlapsetjaaikuiset.fi
JÄRJESTÄJÄ
Tampereen seudun alueosasto Sydänlapset ja -aikuiset ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot