Hyppää sisältöön
Etusivu / Kurssitoiminta / Kesän 2024 kurssit ja leirit

Yhdistyksen vauhdikas kurssikesä lähenee ja haku kursseille ja leireille on käynnissä. Kesän aloittaa perhekurssi Yyterissä. Kurssi on tarkoitettu alle kouluikäisille ja kouluikäisille sydänlapsille perheineen. Kurssilla on vahva tiedollinen anti asiantuntijaluentojen muodossa vanhemmille. Lapsille järjestetään luentojen ajaksi kesäistä toimintaa lastenhoitajien ohjauksessa. Iltaisin on yhteistä aikaa perheen kanssa ja koko leiriporukalle järjestettyä vapaa-ajantoimintaa.

Kesäkuun lopussa 12-16-vuotiaat sydännuoret suuntaavat omalle leirilleen Varalaan. Leiri on täynnä elämyksiä ja ohjelmaa, myös muutamia luentoja sydänvioista ja niihin liittyvistä asioista.

Heinäkuussa on leirejä kaikenikäisille. 9.-16.7. sydännuorille on järjestetään Eurooppalainen leiri Norjassa. Leirillä pääsee itsenäistymään ja saa kokemuksen reissaamisesta ulkomaille kivan porukan kanssa, mukavaa kesätekemistä ja samalla pääsee treenaamaan kielitaitoakin.

Sydänlapset ja sisarukset leireilevät 10.-13.7. Pajulahdessa. Leiri on tarkoitettu 8-13-vuotiaille sydänlapsille ja sisaruksille. Jos sopivanikäistä sisarusta ei ole, mukaan voi ottaa vaikka parhaan kaverin tai serkun. Leirille voi hyvin tulla yksinkin. Leiriohjelmassa tehdään paljon asioita porukalla, joten yksin kukaan ei leirillä jää ja uusia kavereita löytyy varmasti.

Koko perhe pääsee viettämään mukavan viikon elämysleirillä Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa 15.-19.7. Leirin kohderyhmänä on sydänvikaiset perheineen. Ohjelmassa on monenlaisia aktiviteetteja. Leirillä pääsee haastamaan itseään ja kokemaan elämyksiä. Leirillä koko perhe pääsee viettämään aikaa yhdessä saaden samalla vertaistukea muilta samankaltaisessa elämäntilanteessa olevilta.

Hakuaika päättyy 29.2. Tutustu kursseihin ja hae mukaan!

Lue lisää kursseista ja leireistä

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot