Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 22.4.2023

Vuosikokouskutsu

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään aluepäivien yhteydessä hotelli Scandic Oulu Stationissa (Kajaaninkatu 17, Oulu) 22.4.2023 klo 9.30. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä Teamsin välityksellä. Ennakkoilmoittautumiset vuosikokoukseen pyydetään tekemään 19.4. mennessä jäsenyyksien ja äänioikeuksien tarkistamiseksi oheisella lomakkeella.

Ilmoitathan samalla mahdollisista valtakirjaedustuksista. Sääntöjen puitteissa jäsen voi edustaa itsensä lisäksi korkeintaan neljää jäsentä valtakirjalla, ei jäsen viidellä valtakirjalla. Mahdollisissa äänestystilanteissa käytämme vuosikokouksessa sähköistä Äänestyskoppi-palvelua. Toimitamme kokousmateriaalin sekä osallistumislinkin ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Esityslista

Paikka: Hotelli Scandic Oulu Station
Kajaaninkatu 17, Oulu / TEAMS
Aika:      22.4.2023 klo 9.30

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:

 1. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta.
 2. Kokouksen osanottajien, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Työjärjestyksen vahvistaminen
 4. Vuoden 2022 toimintakertomuksen käsittely ja siitä päättäminen
 5. Tilinpäätöksen sekä tilintarkastajan lausunnon käsittely vuodelta 2022
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta vuodelta 2022 ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille edellisen vuoden tileistä ja hallinnosta, tai päätetään muista toimenpiteistä, joihin tilintarkastajan lausunto tai edellisen vuoden hallinto tai tilinpito mahdollisesti antaa aihetta.
 7. Vuoden 2023 toimintasuunnitelman käsittely ja siitä päättäminen
 8. Jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen vuodelle 2024
 9. Vuoden 2023 talousarvion käsittely ja siitä päättäminen
 10. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta
 11. Hallituksen jäsenten lukumäärän vahvistaminen sekä tarvittavien jäsenten ja varajäsenten valinta
 12. Muut mahdolliset asiat

Sydänlapset ja -aikuiset ry

HALLITUS

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Oletko sinä kiinnostunut ryhtymään hallituksen jäseneksi? Jos vastaat kyllä, asetu ehdokkaaksi! Toiveenamme on, että jäsenistöllä on vuosikokouksessa valittavissa mahdollisimman monipuolinen otanta yhdistyksen jäsenistöstä päättämään yhteisistä, meille tärkeistä asioista.

Ehdokkailta toivomme sydämen paloa, aktiivista otetta, sitoutumista ja halua vaikuttaa asioihin. Valmistauduthan myös esittelemään itsesi kokouksessa. Mikäli olet estynyt osallistumaan kokoukseen, toimitathan tällöin esittelysi yhdistyksen toimistolle.

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle yhdistyksen hallitukseen, ole yhteydessä 19.4. mennessä yhdistyksen puheenjohtajaan Timo Peuraan p. 040 7466 845. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin hallituksen jäseniin osoitteella hallitus@sydanlapsetjaaikuiset.fi. He kertovat enemmän kuin mielellään lisää hallitustyöskentelystä!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot