Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Hyväntekeväisyystempaus – Sydänlasten metsä

Yhdistyksen lähestyvän 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tempaistaan istuttamalla Sastamalaan Sydänlasten metsä sunnuntaina 2.6. klo 12 alkaen. Istutamme 500 taimea, joista kukin symboloi vuosittain syntyvien sydänlasten määrää.

Tule mukaan istuttamaan Sydänlasten metsää!

Kokoonnumme klo 12 Virrin tilalla (Virrintie 39, Sastamala), josta suuntaamme pienen ajomatkan päässä sijaitsevalle helppokulkuiselle metsäaukealle, jonne Sydänlasten metsä istutetaan. Varauduthan sään mukaisin varustein – vaikka olisi lämmin, on hyvä varustautua pitkällä lahkeella ja hyvillä jalkineilla. Myös juomapullo on hyvä ottaa matkaan. Muutoin mukaan ei tarvita kuin reipasta mieltä ja intoa olla mukana ainutlaatuisessa tapahtumassa. Kiitos kun autat meitä kasvamaan!

Sydänlasten metsä toteutetaan osana yhdistyksen 50-vuotisjuhlavuotta ja sen mahdollistaa Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu pari Niina Wunsch Linkki ja Kalle Linkki.


Sydänlapset ja -aikuiset ry täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Haluamme viettää juhlavuotta järjestämälle monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja toimintaa eri puolilla Suomea. Tähän emme kuitenkaan yksin vapaaehtoisvoimin pysty, joten etsimme yhdistyksellemme sopivia kumppaneita ja sponsoreita rahoittamaan ja siten mahdollistamaan toimintaamme.  

Olisiko sinulla tai mahdollisesti edustamallasi yrityksellä halua lähteä mukaan tukemaan ja mahdollistamaan toimintaa sydänlasten hyväksi ja suuren juhlavuotemme kunniaksi? Olemme kiitollisia aivan jokaisesta tahosta ja yrityksestä, joka lähtee tukemaan toimintaamme itse valitsemallaan summalla tai muulla muodolla. Ihan jokainen lahjoitus ja tuki on tärkeä ja merkityksellinen.  

Voimme vastavuoroisesti tarjota yrityksellenne näkyvyyttä eri tapahtumissa sekä sosiaalisen median kanavissa koko vuoden 2025 ajan. Luonnollisesti saatte halutessanne näkyvyyttä myös yhdistyksen jäsenlehdessä sekä kotisivuilla. Otamme mielellämme vastaan muitakin ehdotuksia, jos teillä on toiveita tai muita ehdotuksia! Lisätietoja ja tiedustelut pyydetään osoittamaan Katja Laineelle p. 044 2727 717 tai osoitteella katja.laine@sydanlapsetjaaikuiset.fi. 

Kiitos kun mahdollistat toimintamme – tee lahjoitus yhdistyksen MobilePay-numeroon 37560 viestitiedolla juhlavuosi. Voit myös tehdä halutessasi lahjoituksen suoraan yhdistyksen lahjoitustilille FI41 5541 2820 0191 57. Pyydämme tällöin käyttämään viitettä 1312 7550 0.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot