Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Vuokraa Lomahuone Ronald McDonald Talolta

Suuntaa kesälomalle Helsinkiin! Kodinomaista majoitusta on tarjolla Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenperheille pilottikokeilun myötä Ronald McDonald Taloilla.

Ronald McDonald Talot pilotoivat uutta konseptia kesällä 2024. Talot tarjoavat rajoitetun määrän kodinomaisia majoitushuoneita vapaa-ajan matkustamiseen ja lomakäyttöön ensisijaisesti Sydänlapset ja -aikuiset ry:n perheille, jotka ovat olleet aiemmin asumassa Talolla. Tätä mahdollisuutta tarjotaan vain, mikäli huoneita jää yli Uuteen lastensairaalaan tulevilta perheiltä.
Talot sijaitsevat Helsingin Vähä-Meilahdessa upeassa ympäristössä lähellä merta ja Helsingin keskustaa (5 km). Pihassa on kaunis puutarha, leikkipaikat, lähellä paljon kiinnostavia kohteita, liikuntamahdollisuuksia, uimarantoja ym. Seurasaareen pääsee kävellen muutamassa minuutissa ja Talolta on lainattavissa polkupyöriä perheille esimerkiksi Linnanmäen retkeä varten tai muuten ympäristöön tutustumiseksi. Omalla autolla saapuva saa auton parkkiin Talojen pihaan veloituksetta. Lomapäivän voi päättää saunoen Talojen saunassa.

Kustannus

Huone kustantaa 70 €/vrk (max. 4 henkeä). Hintaan kuuluu petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet. Jokainen perhe vastaa huoneen siivouksesta käytön jälkeen (ohjeet huoneessa).
Talon keittiöstä löytyy jokaiselle perheelle oma jääkaappi ja kuivatavarakaappi. Keittiö on täysin varusteltu ja Talossa onkin hyvä mahdollisuus halutessaan tehdä itse ruokaa. Keittiössä on tarjolla kahvia, teetä, puurohiutaleita ym. aamiaistarvikkeita. Viihtyisät yleiset tilat ja piha ovat kaikkien majoittujien käytössä.

Varauskäytäntö

Voit tiedustella lomahuonetta kesällä 2024 Talon numerosta 09 4780 1600 arkisin klo 9–16. Varauksia otetaan vastaan aikaisintaan kaksi viikkoa ennen suunniteltua majoituksen ajankohtaa. Huoneen voi varata 2–7 vuorokaudeksi kerrallaan. Huoneeseen mahtuu korkeintaan 4 henkeä. Huone maksetaan etukäteen RML:n tilille. Maksutiedot saat varauksen yhteydessä.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot