Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 4.5.2024

Vuosikokouskutsu

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään aluepäivien yhteydessä 4.5.2024 klo 9.00 Helsinki – Tukholma risteilyllä MS Silja Serenaden kokoustilassa. Kokoukseen osallistuvat henkilöt vastaavat matkavarauksistaan ja -kuluistaan itse. Toimitamme kokousmateriaalin ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen sähköpostitse.

Ilmoittaudu kokoukseen 26.4. mennessä, kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etänä.

Ilmoitathan samalla ilmoittautumislomakkeella mahdollisista valtakirjaedustuksista. Sääntöjen puitteissa jäsen voi edustaa itsensä lisäksi korkeintaan neljää jäsentä valtakirjalla, ei-jäsen viidellä valtakirjalla. Mahdollisissa äänestystilanteissa käytämme lippuäänestystä. 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:

 1. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta.
 2. Kokouksen osanottajien, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Työjärjestyksen vahvistaminen
 4. Vuoden 2023 vuosikertomuksen käsittely ja siitä päättäminen
 5. Tilinpäätöksen sekä tilintarkastajan lausunnon käsittely vuodelta 2023
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta vuodelta 2023 ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille edellisen vuoden tileistä ja hallinnosta, tai päätetään muista toimenpiteistä, joihin tilintarkastajan lausunto tai edellisen vuoden hallinto tai tilinpito mahdollisesti antaa aihetta.
 7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman käsittely ja siitä päättäminen
 8. Jäsenmaksujen suuruuden vahvistaminen vuodelle 2025
 9. Vuoden 2024 talousarvion käsittely ja siitä päättäminen
 10. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan valinta
 11. Hallituksen jäsenten lukumäärän vahvistaminen sekä tarvittavien jäsenten ja varajäsenten valinta
 12. Muut mahdolliset asiat

Sydänlapset ja -aikuiset ry

HALLITUS

Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä?

Oletko sinä kiinnostunut ryhtymään hallituksen jäseneksi? Jos vastaat kyllä, asetu ehdokkaaksi! Toiveenamme on, että jäsenistöllä on vuosikokouksessa valittavissa mahdollisimman monipuolinen otanta yhdistyksen jäsenistöstä päättämään yhteisistä, meille tärkeistä asioista.

Ehdokkailta toivomme sydämen paloa, aktiivista otetta, sitoutumista ja halua vaikuttaa asioihin. Valmistauduthan myös esittelemään itsesi kokouksessa. Mikäli olet estynyt osallistumaan kokoukseen, toimitathan tällöin esittelysi yhdistyksen toimistolle.

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle yhdistyksen hallitukseen, ole yhteydessä 26.4. mennessä yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Kailaamäkeen p. 050 374 2083. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin hallituksen jäseniin. He kertovat enemmän kuin mielellään lisää hallitustyöskentelystä!

 

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot