Hyppää sisältöön
Etusivu / Leirit / Eurooppalainen sydännuorten leiri 9.-16.7.2024

Tulevana kesänä pohjoismainen leiri muuttuu eurooppalaiseksi leiriksi, kun osallistujamaista on jäänyt pois Tanska ja tilalle on tullut Espanja. Tällä kertaa Norjan piti olla leirin järjestämisvastuussa, mutta tilanne muuttui vuodenvaihteen jälkeen, kun selvisi, ettei Norjan yhdistyksen taloudellinen tilanne sallikaan leirin järjestämistä. Leirin kohdemaana tuleekin olemaan Islanti ja eurooppalainen sydännuorten leiri järjestetään Reykirin leirikeskuksessa Hrútafjörðurissa. Se sijaitsee noin 2,5 tunnin matkan päässä lentokentältä. Leirikeskus ympäristöineen tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja leiriviikon ajaksi. Leirille osallistuu kaikkiaan noin 50 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan taatusti vauhdikkaan ja kokemusten täyteisen leiriviikon! Leirin kielenä on ”bad english” ja kielitaito karttuu varmuudella leirin aikana! 

Eurooppalainen sydännuorten leiri on elämyksellinen leiri, jossa nuoret pääsevät kokemaan erilaisia elämyksiä sekä erityisesti luomaan vertaiskontakteja muihin sydänvikaisiin nuoriin. Yleensä leirin aikana on muutamia luentoja. Sen lisäksi muuta hauskaa tekemistä on sitäkin enemmän!

Leiri on todella suosittu ja kokemuksena nuorille ainutlaatuinen. Monet leirille osallistuneet hakevat uudestaankin ja se jos mikä, kertoo paljon leirin suosiosta! Leiri tarjoaa erittäin hyvät mahdollisuudet tutustua toisiin sydännuoriin ja saada mahdollisesti elinikäisiä sydänystäviä myös muista maista.  

Kenelle?

Leiri on tarkoitettu 14–18-vuotiaille sydännuorille ja Suomesta valitaan mukaan 10 osallistujaa. Ensi vuoden leirille osallistujia odotetaan Suomen lisäksi Norjasta, Ruotsista, Islannista ja Espanjasta, joista kukin lähettää yleensä 10 leiriläistä ja 2 ohjaajaa. Leirille osallistuu myös sairaanhoitaja järjestäjämaan puolesta.

Hinta

Leirin omavastuuhinta on yhdistyksen jäsenille 500 euroa ja ei jäseniltä omavastuu on 750 euroa. Omavastuuhinta pitää sisällään majoituksen ja ohjelman täysihoitoineen sekä lennot ja mahdolliset leirin aikaiset kuljetukset. Osallistuja vastaa itse matkakuluistaan lentokentälle kotimaassa.

Valintakriteerit 

Eurooppalaisen sydännuorten leirin osallistujat valitaan sosiaalisin ja terveydellisin perustein yhdistyksen moniammatillisen kuntoutustyöryhmän toimesta. Eurooppalaisen leirin osallistujavalinnoissa etusijalla ovat ne sydännuoret, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet pohjoismaiselle leirille. Mikäli leirihakemuksia tulee poikkeuksellisen paljon ja valintaa on mahdoton tehdä muiden valintaperusteiden pohjalta oikeudenmukaisesti, leiripaikat tullaan arpomaan valintakriteerien mukaisesti.

Haku leirille

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan viimeisin hoitokertomus. Voit liittää sen suoraan hakulomakkeeseen tai lähettää sen toimistolle hakuajan päättymiseen mennessä. Täytä lomake huolellisesti. Osallistujavalinnoista ilmoitetaan huhtikuun aikana.
Lähetä hakulomake 29.2.2024 mennessä.

Hae mukaan

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot