Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Päijät-Hämeen kuulumisia

Sirkuksen lumoissa

Toukokuun alussa Sirkus Finlandia poikkesi kiertueellaan Lahdessa. Kolmisenkymmentä henkilöä jäsenistöstämme vietti mukavan illan sirkuksen lumoissa. Ennen näytöstä meille järjestyi kierros sirkuksen kulisseissa ja kuulimme monenlaisia faktoja sirkuselämästä ennen ja nyt. Esityksessä näimme huikeita akrobatiatemppuja korkeuksissa, taitavaa jongleerausta sekä vauhtia ja vaaraa surmanajajien toimesta. Katsomo pidätti välillä hengitystään ja huikeat aplodit raikuivat esiintyjien taidonnäytteille.

Hurjapäät vauhdissa seikkailupuistossa

Vietimme toukokuisen sunnuntaipäivän Pajulahden seikkailupuistossa Päijät-Hämeen alaosaston kanssa. Keli oli lämmin ja aurinkoinen, juuri niinkuin tilattiinkin. Meitä oli varsin runsaslukuinen joukko, 13 lasta ja 13 aikuista.

Alkuopastuksen jälkeen hajaannuimme ympäri seikkailupuistoa. Pienimmät helpoimmille lasten radoille vanhempien kanssa, isoimmat hurjapäät suoraan puiden latvojen korkeuteen. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja kaikki ylittivät itsensä. Tätä porukkaa ei korkean paikan kammo vaivaa.

Kiipeilyn jälkeen istahdimme vertailemaan kokemuksia mehun ja pullan äärelle. Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen! Suurkiitokset Pajulahden seikkailupuistolle.

Frisbeegolf-hyväntekeväisyystapahtuma Mukkulan radalla

Kesäkuussa meille järjestyi mahdollisuus päästä kokeilemaan frisbeegolfia lajikonkarin opastuksella. Heitot hioutuivat tunnin aikana ja opastuksen jälkeen pääsimme seuraamaan Lahden Frisbee Clubin kanssa yhteistyössä järjestetyn hyväntekeväisyysparikisan osallistujien heittoja. Totesimme naurahtaen, että meillä on vielä vähän opeteltavaa lajin saloihin, niin hienosti ja tarkasti tosiharrastajat osasivat kiekon saada lentämään.

Alueosasto piti kahviota kisapaikalla ja helteisenä päivänä olikin mukava tarjoilla viileää juotavaa kisaajille ja katsojille. Lämmin kiitos Lahden Frisbee Clubille yhteistyöstä ja tapahtuman tuoton lahjoituksesta alueosastollemme!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot