Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Pohjois-Savon alkuvuoden kuulumisia
Tiina Kangas-Ahola
Julkaistu 15.5.2024
Kuva: Tiina Kangas-Ahola

Pohjois-Savon alueosaston vuosi lähti käyntiin lätkämatsin myötä, kun tammikuussa kävimme yhdessä kannustamassa KalPan voittoon SaiPasta Olvi Areenalla. Tästä iso kiitos Kalpa Hockey Oy:lle, joka lahjoitti jälleen alueosastollemme ilmaislippuja. Peli päättyi 6-1 KalPan selkeään voittoon ja sekös meitä alueosastolaisia ilahdutti. 

Aarteenetsintää Fontanellassa  

Helmikuussa sydänlasten viikolla lyhdyt ja sydämet näkyivät sydänlasten muistamiseksi virkistyskylpylä Fontanellan

vastaanoton edustalla Siilinjärvellä. Tämän vuoden teemana oli ”sydänvika koskettaa koko perhettä”. Viikon ajan myös Fontanellan ulkovaloseinä oli valaistuna punaisin sydämin, josta viikkomme sai mukavasti näkyvyyttä.

Sydänlasten viikolla kävimme yhdessä polskimassa Fontanellan aalloissa, laskemassa vesiliukumäkeä ja rentoutumassa lämpimissä poreissa. Luvassa oli myös sydämellistä aarteenetsintää, jossa etsittiin allasosastoilta sydämiin piirrettyjä kirjaimia. Kirjaimista muodostui aiheeseen liittyen sana YKSI SADASTA. Palkinnoksi aarteenetsinnästä saimme aarrearkusta sydäntikkarit, joka oli mieluinen aarre etsijöille. Mukavan uinnin jälkeen siirryimme ruokailemaan Ravintola Fontikseen maittavia ruokia. Ruoka maistuikin hyvälle uinnin jälkeen. Tapahtuma oli mukava ja onnistunut. Kiitos kaikille mukana olleille.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot