Hyppää sisältöön
Etusivu / Leirit / Pohjoismainen sydännuorten leiri 24.-31.7.2022

Pohjoismaisen sydännuorten leirin järjestämisvastuu on Tanskalla ja toivottavasti leiri päästään vihdoinkin järjestämään Tanskan Jyllannissa. Leiripaikkana on Aalborgin läheisyydessä sijaitseva leirikeskus, jossa on mahdollisuus monenlaisiin aktiviteetteihin. Leirille osallistuu kaikkiaan 50 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan vauhdikkaan ja kokemuksia täynnä olevan leiriviikon! Leirin kielenä on ”bad english” ja kielitaito karttuu taatusti leirin aikana! Pohjoismainen leiri on todella suosittu ja kokemuksena ainutlaatuinen. Monet leirille osallistuneet hakevat uudestaan ja se jos mikä kertoo paljon leirin suosiosta! Leiri tarjoaa hyvät mahdollisuudet tutustua toisiin pohjoismaalaisiin sydännuoriin ja saada elinikäisiä sydänystäviä. Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan mahtavalle leirille!

Kenelle?

Leiri on tarkoitettu 14–18-vuotiaille sydännuorille. Jokainen pohjoismaa lähettää leirille yleensä 10 osallistujaa ja kaksi ohjaajaa. Leirille osallistuu myös sairaanhoitaja järjestäjämaan puolesta. Suomen ohjaajat ovat olleet ohjaajina aikaisempina vuosina. Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Kustannukset

Leirin omavastuu on 500 euroa, joka pitää sisällään matkat Helsingin ja leiripaikan välillä, ohjelman ja majoituksen  täysihoitoineen. Matkat kodin ja Helsinki-Vantaan lentokentän välillä maksaa jokainen itse.

Ohjelma

Pohjoismainen leiri on elämyksellinen leiri, jossa nuoret pääsevät kokemaan erilaisia elämyksiä sekä erityisesti luomaan vertaiskontakteja muihin sydänvikaisiin nuoriin. Yleensä leirin aikana on vain muutama luento, joten aikaa jää hyvin muuhun hauskaan tekemiseen.

Hakeminen leirille

Leirille haetaan sähköisellä lomakkeella viimeistään 28.2.2022. Liitteeksi tarvitaan viimeisin hoitokertomus, jonka voi toimittaa sähköisen lomakkeen liitteenä tai sen voi lähettää yhdistyksen toimistolle sähköpostitse tai postitse ennen hakuajan päättymistä. Kuntoutustyöryhmän tekemistä valinnoista ilmoitetaan hakijoille huhtikuussa.

HAE LEIRILLE

Valintakriteerit

Pohjoismaisen leirin osallistujavalinnoissa etusijalla ovat ne osallistujat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet pohjoismaiselle leirille. Lisäksi valituilta osallistujilta edellytetään, että he ovat osallistuneet aikaisemmin yhdistyksen Suomessa järjestetylle leirille (sydänlasten ja sisarusten leiri, sydännuorten kurssi) ennen osallistumista ulkomailla järjestettävälle leirille. Mikäli leirihakemuksia tulee poikkeuksellisen paljon, painoarvoa annetaan hakeutuneiden omille perusteluille osallistumisen tarpeesta.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot