Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Sydänlasten viikolla tempaistiin Kirjurinluodolla
Johanna Tomberg, Katja Kulla
Julkaistu 15.5.2024
Kuva: Katja Kulla

Helmikuussa vietettiin myös Satakunnassa sydänlasten viikkoa. Tänä vuonna sydänpuisto pystytettiin Porin Kirjurinluotoon. Puistomme valaisi kauniisti vilkasta ulkoilureittiä, joten saimme näkyvyyttä tärkeälle asialle. Porissa sää sydänlasten viikolla oli kovin tuulinen. Kävimme viikon aikana useasti tarkastamassa, olivatko sydämet pysyneet paikallaan ja palaako lyhdyissä vielä valot sydänenkeleille. Lukuisat jalanjäljet sydänten ympärillä kertoivat, että sydämiä oli tuulisesta säästä huolimatta käyty lukemassa ja ihastelemassa. Sydänlasten viikon aikana alueosaston tilille oli tullut myös mukavasti lahjoituksia MobilePay-lahjoitusnumeron kautta. Sydämellinen kiitos jokaiselle lahjoittajalle ja sydänpuistoon tutustujalle. Paikallislehtemme teki myös jutun Satakuntalaisesta sydänperheestä. Siinä kerrottiin pienen Aino -vauvan sydäntarina ja perheen tuntemuksia ensimmäisten kuukausien aikana. 

Vauhdikasta menoa Leo’s leikkimaassa  

Sydänlasten viikolla Satakunnan alueosasto viiletti Leo’s leikkimaassa Porissa. Siellä vierähti sujuvasti monta tuntia. Sekä isommat että pienemmät touhusivat posket punaisina liukumäestä toiseen, välillä kontaten putkissa sekä seikkaillen sokkeloisia reittejä pitkin. Merirosvolaiva oli monien suosikki ja pienempien puuhastelijoiden alueella sai kivat kahvilaleikit aikaiseksi. 

Trampoliinit täyttyivät iloisista pomppijoista nopeasti. Koripallopelin sekä monien muiden pelien tiimellyksessä sai hien pintaan. Satakunnan alueen sydänlapsiperheet viihtyivät jälleen kerran mainiosti. Kiva paikka moneen makuun! Kiitos kaikille sydänlasten viikkoon osallistuneille!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot