Hyppää sisältöön
Etusivu / Synja / TOF ja TGA -viikonloppu Espoossa 1.-3.12.2023

Tänä vuonna yhdistyksen teemaviikonloppu on nyt ensimmäistä kertaa suunnattu TOF- ja TGA-tyyppisiä  sydänvikoja sairastaville ja viikonlopun asiantuntijaluennoissa käsitellään näihin vikoihin liittyviä  erityiskysymyksiä. Luennoitsijoiksi saadaan lastenkardiologi, lasten sydänkirurgi sekä psykososiaalisia asioita tunteva asiantuntija. Viikonloppu on myös oivallinen mahdollisuus vertaistukeen ja keskusteluihin muiden samankaltaista kokeneiden kanssa. Tapahtuma järjestetään Espoossa Backbyn kartanolla 1.-3.12.2023 ja  tapahtuma on tarkoitettu TGA ja TOF sydänvikaa ja niiden variantteja sairastaville sydänaikuisille sekä  sydänlasten ja -nuorten vanhemmille.

Viikonlopun tietopuolinen anti on tarkoitettu lähinnä aikuisille. Viikonloppuun voi osallistua  joko aikuisten kesken tai halutessaan myös perheen lapset voivat tulla mukaan. Vanhempien osallistuessa ohjelmaan on  lapsille ohjattua ohjelmaa. Perheelliset voivatkin siis itsenäisesti päättää, ottaako hetken irtioton ja  hengähdystauon arjesta vai osallistuako tapahtumaan koko perheen voimin.

Viikonlopun näyttämönä toimii Espoon kupeessa sijaitseva tunnelmallinen kartanohotelli Backby, joka luo hyvät puitteet onnistuneelle viikonlopulle – tulittepa viikonloppuun sitten yksin, kaksin tai perheenä. Majoitus tulee tapahtumaan 1–4 hengen huoneissa. Vapaa-aikana on mahdollisuus hyödyntää hotellin kuntosalia tai kylpyläosastoa tai nauttia liikunnasta ympäristön lenkkipoluilla. Hotellin allasosasto on avoinna klo 20.30 asti. Lisätietoja majoituspaikasta saat hotellin verkkosivuilta backby.fi.

Kustannukset

Kurssin omavastuuhinta jäsenille:

  • 150 € /aikuinen
  • 50 € / lapsi 4-12 vuotta
  • 30 € / alle 4-vuotias lapsi

Yhdistyksen ulkopuoliset henkilöt:

  • 235 € / aikuinen, majoittuessa 2 hengen huoneessa
  • 135 € / alle 14-vuotias lapsi

Yhden hengen huoneesta peritään 50 euron lisämaksu.

Viikonlopun omavastuuhinta pitää sisällään majoitukset, täysihoidon sekä ohjelman. Viikonloppuun voi osallistua myös ilman nimettyä seuralaista, jolloin majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa nais- / miespaikoin.

Mikäli haluat osallistua vain luennoille, omavastuuhinta on 50 € aikuiselta sisältäen ruokailut ja ohjelman (ei yöpymistä). Valitettavasti yhdistyksellä ei ole mahdollista tarjota lastenhoitoa ei-majoittuville.

Matkakustannuksista osallistujat huolehtivat itse.

Hakumenettely ja osallistujavalinta

Viikonloppuun haetaan oheisella lomakkeella.

Hae mukaan 22.10. mennessä

Osallistujien valinta tapahtuu tarveperusteisesti. Hakijoilta pyydetään hakemuksessa  vapaamuotoista perustelua kurssivalinnalle. Ensisijaisena valinnan kriteerinä on osallistujien kuntoutumisen tarve, johon vaikuttavat diagnoosin ja sairauden tilan lisäksi esimerkiksi tulevat toimenpiteet ja tuen tarve.

Pyrimme myös tarjoamaan halukkaille mahdollisuuden seurata luentoja myös etäyhteydellä, mikäli se suinkin on
teknisesti mahdollista toteuttaa. Tästä mahdollisuudesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan erillisellä
lomakkeella, joka lisätään tähän 26.11. mennessä.

Ohjelma

Aikatauluun voi tulla vielä pieniä muutoksia ja sitä täydennetään asiantuntijoiden osalta heti, kun kaikki luennoitsijat varmistuvat.

Perjantai 1.12.
15.00 – Saapuminen, ilmoittautuminen ja majoittuminen
17.30 – 18.30 Päivällinen
18.30 – 20.00 Tervetuloa, ryhmäkeskustelu
21.00 Iltapala
Lauantai 2.12.
8.00 – Aamiainen
9.30 – 11.30 Asiantuntijaluento
11.30 – 12.30 Lounas
12.30 – 16.30 Asiantuntijaluennot jatkuvat
17.00 – 18.00 Päivällinen
18.00 – 20.30 Mahdollisuus käyttää kylpylän palveluja
21.00 Iltapala
Sunnuntai 3.12.
8.00 – Aamiainen
9.30 – 11.30 Asiantuntijaluento
12.00 Huoneiden luovutus ja lounas

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot