Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Etsimme tiimiimme viestintäassistenttia

Haemme joukkoomme viestintäassistenttia noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka täytetään STEAn Paikka auki –avustusohjelman tuella. Työntekijän toivotaan pääsevän aloittamaan keväällä 2024.

Paikka auki-avustusohjelman tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien ja työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden mahdollisuuksia päästä työelämään sekä vahvistaa heidän työelämävalmiuksiaan. Hakijan tulee olla työtön alle 30-vuotias tai yli 30-vuotias ja osatyökykyinen, eikä hän ole saanut työllistyä aiemmin Paikka auki-avustusohjelman kautta.

Etsimme viestintäassistenttia, jonka työnkuvaan kuuluu pääasiassa yhdistyksen tiedotukseen, sisällöntuottamiseen ja tiedotusmateriaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvät tehtävät eri tiedotuskanavissa. Edellä mainittujen lisäksi työtehtäviin kuuluu muun muassa erilaiset avustavat järjestelytyöt yhdistyksen vertaistoimintaan liittyvien toimintojen osalta. Työtehtäviä voidaan täydentää tarvittaessa palkatun henkilön kiinnostuksen tai kokemuksen pohjalta.

Arvostamme:

  • kokemusta järjestö- ja vertaistoiminnasta ja soveltuvaa koulutusta
  • osaamista erilaisista sosiaalisten median alustoista
  • kokemusta synnynnäisistä sydänvioista ja/tai perinnöllisistä sydänsairauksista
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä organisointi- ja tiedonhakutaitoja
  • hyvää suomen kielen taitoa – myös muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tarkkuutta, sitoutumista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden tulla mukaan tekemään merkityksellistä työtä pitkäaikaissairaiden lasten, nuorten, aikuisten ja heidän läheistensä hyväksi
  • monipuolisia viestintään, vertaistoimintaan ja tapahtumatuotantoon liittyviä avustavia tehtäviä
  • joustavat työajat
  • mahdollisuuden kokoaikaiseen (37,5 t/vko) tai osatyökykyisellä osa-aikaiseen työhön (75 % tai 50 %) toimistossamme Aluekeskus Oltermannissa Helsingissä tai joustavasti hybridi-työskentelynä (työ edellyttää ajoittaista läsnäoloa yhdistyksen toimistolla)

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu TES:n vaativuusryhmä 3:een. Jos valittu työntekijä tekee töitä osa-aikaisesti, pidentää se vastaavasti työsuhteen kestoa. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 3.3.2024. Haastatteluja voidaan kuitenkin järjestää jo ennen määräajan umpeutumista. Toivomme, että täytät hakemuksen Webropolin lomakkeella (https://link.webropol.com/ep/sydanlapsetjaaikuiset-viestinta-assariksi).

Lisätietoja tehtävästä antaa Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnanjohtaja Katja Laine p. 044 2727 717 ti 20.2. klo 10–12, ke 21.2. klo 12–14 sekä 28.2. klo 14–16 – muina aikoina tiedustelut toivotaan sähköpostitse (katja.laine@sydanlapsetjaaikuiset.fi).

Täytä hakemus

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot