Hyppää sisältöön
Etusivu / Tapahtumat / Huvimaa Fest Turussa 8.6.2024

Nyt on aika suunnitella kesälomareissu Turkuun. Kupittaanpuisto täyttyy lapsiperheistä lauantaina 8.6.2024 klo 9-19, kun Huvimaa Fest polkaistaan käyntiin. Tapahtumassa esiintyvät Muumit, Kikattava Kakkiainen, Ryhmä Hau sekä Hevisaurus.

Sydänlapset ja -aikuiset ry on tapahtuman yhteistyökumppani ja tavattavissa tapahtuma-alueella omalla standilla.

Tarjoamme jäsenperheillemme edulliset tapahtumaliput vauhdikkaaseen festaripäivään. Osta omasi ja tule mukaan!

Jäsenhintaiset liput maksavat 25 €/kpl (norm. 37,60). Uudenmaan, Turun, Tampereen seudun, Satakunnan, Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen  alueosastot tukevat jäsentensä osallistumista vielä 5-10 eurolla per lippu, joten yhdelle lipulle jää hintaa vain 15-20 euroa. Alle 1-vuotiaat maksutta. EU:n vammaiskortin haltijan saattaja (kortissa oltava A-merkintä) pääsee myös maksutta tapahtumaan. Jäsenhintaisia lippuja voi ostaa vain samassa taloudessa asuville perheenjäsenille.

Pääset lukemaan lisää tapahtumasta järjestäjän Facebook-sivulta sekä suomenlastenohjelmapalvelu.fi

Tilaa jäsenhintaiset liput

Jäsenhintaiset liput voit tilata 12.5.2024 asti (tilausaikaa on pidennetty) vain oheisella tilauslomakkeella. Laitamme laskun lipuista sähköpostilla tilausta seuraavana arkipäivänä ja maksetut liput toimitetaan sähköpostitse tilaajalle mahdollisimman pian. Alueosastojen tukemia lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Lisätietoa saat sähköpostitse toimisto@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot