Hyppää sisältöön
Etusivu / Synja / Pohjoismainen sydännuorten leiri 16.–23.7.2023

Tulevana kesänä on Suomen vuoro ottaa järjestämisvastuu pohjoismaisesta sydännuorten leiristä. Varalan urheiluopisto ympäristöineen tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja leiriviikon ajaksi. Leirille osallistuu kaikkiaan 40 sydännuorta ohjaajineen ja he pääsevät kokemaan taatusti vauhdikkaan ja kokemustentäyteisen leiriviikon! Leirin kielenä on ”bad english” ja kielitaito karttuu varmuudella leirin aikana! 

Pohjoismainen leiri on elämyksellinen leiri, jossa nuoret pääsevät kokemaan erilaisia elämyksiä sekä erityisesti luomaan vertaiskontakteja muihin sydänvikaisiin nuoriin. Yleensä leirin aikana on muutamia luentoja, mutta muuta hauskaa tekemistä on sitten sitäkin enemmän!

Leiri on todella suosittu ja kokemuksena ainutlaatuinen. Monet leirille osallistuneet hakevat uudestaankin ja se jos mikä kertoo paljon leirin suosiosta! Leiri tarjoaa hyvät mahdollisuudet tutustua toisiin sydännuoriin ja saada elinikäisiä sydänystäviä myös muista maista.  

Kenelle?

Leiri on tarkoitettu 14–18-vuotiaille sydännuorille ja Suomesta valitaan 10 osallistujaa. Ensi vuoden leirille osallistujia odotetaan Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Islannista, joista kukin lähettää yleensä 10 leiriläistä ja 2 ohjaajaa. Leirille osallistuu myös sairaanhoitaja järjestäjämaan puolesta.  

Hinta

Leirin omavastuuhinta on 300 euroa, joka pitää sisällään majoituksen ja ohjelman täysihoitoineen sekä mahdolliset leirin aikaiset kuljetukset. Osallistuja vastaa itse matkakuluistaan leiripaikkaan. Ei jäseniltä leirin omavastuu on 600 euroa. 

Valintakriteerit 

Sydännuorten pohjoismaisen leirin osallistujat valitaan sosiaalisin ja terveydellisin perustein yhdistyksen moniammatillisen kuntoutustyöryhmän toimesta. Pohjoismaisen leirin osallistujavalinnoissa etusijalla ovat ne sydännuoret, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet pohjoismaiselle leirille. Mikäli leirihakemuksia tulee poikkeuksellisen paljon ja valintaa on mahdoton tehdä muiden valintaperusteiden pohjalta oikeudenmukaisesti, leiripaikat tullaan arpomaan valintakriteerien mukaisesti.

Haku leirille

Täytä hakulomake 28.2.2023 mennessä. Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan viimeisin hoitokertomus, voit liittää sen suoraan hakulomakkeeseen tai lähettää sen toimistolle hakuajan päättymiseen mennessä. Osallistujavalinnoista ilmoitetaan huhtikuun aikana.

Hakulomakkeelle

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot