Hyppää sisältöön
Etusivu / Synja / Sydänaikuisten tapaaminen 23.-25.9.2022

Sydänaikuisten vertaisviikonlopun tapaamispaikaksi on tänä vuonna valikoitunut hotelli Tallukka Vääksyssä. Tapaamisen teemana on vertaistuki ja luonnosta voimaantuminen. Aikuisten tapaamiselle ovat tervetulleita 18 vuotta täyttäneet synnynnäisesti sydänvikaiset ja perinnöllistä sydänsairautta sairastavat. Tapaamiselle on rajoitetusti paikkoja ja se toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Etusijalla tapaamisen osallistujiksi ovat ne, jotka eivät ole osallistuneet vuoden 2021 Synjan aikuisten tapaamiselle tai yhteistapaamiselle. Mikäli hakijoita on runsaasti eikä etusijalla olevien perusteella tapaamisen osallistujia voida ratkaista, paikat tullaan arpomaan.

Tapaaminen alkaa perjantaina 23.9. klo 16 ja päättyy sunnuntaina noin klo 13. Vetäjänä viikonlopussa toimii Synjan aikuisten yhteyshenkilö Konsta.

Tämän kertaisen teeman mukaan tapaamisella liikutaan luonnossa ja etsitään sieltä voimaa omaan arkeen. Ohjelmassa on ulkoilua luontopolulla Tallukan ympäristössä sekä ohjattuja liikuntatuokioita. Lauantai-iltaa pääsee viettämään saunoen. Halutessaan voi lähteä Tallukan tanssilattialle pyörähtelemään omakustanteisesti tanssilipun lunastaen. Vapaamuotoisten keskustelujen lisäksi sydänteemaa käsitellään ohjatussa vertaistukikeskustelussa.

Sydänaikuisten tapaamiselle voi osallistua, vaikkei olisi yhdistyksen jäsen. Omavastuuhinta on tällöin kalliimpi. Jäsenen omavastuu on 50 euroa ja ei-jäsenen 100 euroa. Omavastuuhinta kattaa majoituksen, ohjelman mukaiset ruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen sekä ohjatun ohjelman. Matkakustannukset jäävät osallistujien itse maksettavaksi. Ilmoittautunut sitoutuu maksamaan omavastuun eräpäivään mennessä.

Ilmoittautumislinkki tapaamiselle aukeaa 4.7. ja ilmoittautuminen päättyy 22.8.

Ilmoittautuminen tapaamiselle

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot