Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Tervehdys Keski-Suomesta

Tervehdys Keski-Suomesta

Tammikuu pidettiin Keski-Suomessa hiljaista eloa, mutta helmikuussa kokeiltiinkin toimintaryhmän kykyä järjestää jotain isoa.

Satu Manninen
Julkaistu 15.5.2024
kuva: Satu Manninen

Toiminta aloitettiin JYP-TPS-ottelulla 3.2. JYP lahjoitti pelin aikana myytyjen päähineiden ja lapasten tuotosta 20 % alueosastolle ja tämä potti kohosi reiluun 200 euroon. Kiitos JYP Jyväskylä sekä lahjoituksesta että pääsylipuista! Ottelu päättyi kotijoukkueen hyväksi 4–3. Oma onnenpyörämme keräsi myös ihmisiä ja saatiinkin useita kohtaamisia ja pääsimme tekemään toimintaamme tutuksi. Onnenpyörän palkinnoiksi olimme saaneet Pandalta lakuja sekä JYPiltä pieniä fanituotteita, jotka pistimme yllätyspusseihin värikoodien mukaan. Pääpalkinnoksi saimme lahjoituksena 350 euron arvoisen lahjakortin Vivecan saunatilaan. Pääpalkinto arvottiin tähteen osuneiden kesken kolmannen erän alussa ja voitto osui jyväskyläläiselle nuorelle.  

Sydänlasten viikolla sydämet ripustettiin Jyväskylän Kirkkopuistoon sekä sairaala Novan Hiljaiselle pihalle. Viikko päätettiin laittamalla jalalla koreasti Vaajakosken Urheilutalolla Mikko Mäkeläinen duon tahtiin. Yhteistyössä meillä oli Kestävät ry, joka järjesti illan aluksi tanssikurssin, jossa päästiin harjoittelemaan buggin askeleita ja niitä olikin lähes 50 henkeä opettelemassa. Lippuja myytiin iltaan 11

Kuva: Satu Manninen

0 kappaletta, joka oli meille erittäin positiivinen yllätys, kun ei osattu ollenkaan aavistella miten saadaan ihmisiä liikkeelle. Kahvio oli myös tuottoisa ja aamulla leivotut karjalanpiirakat keräsivätkin ansaistusti kehut. Lahjoituksista saamme kiittää Jyväs-Pakaria, KCM Keljon kauppiaita Maarit ja Pekka Kukkosta, Olvia, K-Market Kinuskia Kinnulasta sekä KSM Oriveden kauppiasta Sofia Siili-Malista. Suuri kiitos myös talkoolaisille Jyväskylän Sydänyhdistyksen väelle, järjestyksenvalvojille sekä Sadun mummolle piirakkatalkoista! <3 

Pulikointia kylpylässä

Maaliskuussa pulahdimme jälleen Peurungan vesiin. Liukumäet olivat kovassa ajossa ja uinnin jälkeen maistuikin ruoka tasaisen puheensorinan täyttäessä ruokailutilan. Kevään sairastelujaksot aiheuttivat useita peruutuksia, mutta mukava pieni porukka kuitenkin onneksi pääsi paikalle. 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot