Hyppää sisältöön
Etusivu / Tapaamiset / UVH-viikonloppu Turussa 2.-4.12.2022

Yksikammioinen sydänvika – riippumatta yksittäisestä diagnoosityypistä – vaikuttaa perheeseen monella tapaa. Kysymyksiä voivat herättää hyvin arkipäiväiset asiat, mutta myös tulevaisuus askarruttaa. Asiantuntijoiden kuulemisen ohella on hyvä päästä jakamaan asioita muiden vastaavaa kokeneiden kanssa. Yhdistys järjestää tieto- ja vertaistukiviikonlopun yksikammioperheille Turun Caribiassa 2.-4.12.2022. Tapahtuman  luennoitsijat ovat varmistumassa. Asiantuntijaluentoja on sekä lauantaille että sunnuntaille ja luennot pyritään rakentamaan niin, että ne palvelevat sekä pienten sydänlasten vanhempia että sydännuorten/-aikuisten vanhempia ja yksikammiosydänvikaisia. Vertaiskeskustelulle on myös varattu aikaa.

Kenelle?

Tapaaminen on tarkoitettu yksikammiosydänlasten, -nuorten tai -aikuisten vanhemmille sekä itse yksikammiosydänvikaisille. Viikonloppuun voi osallistua joko toinen vanhemmista, vanhemmat yhdessä tai halutessaan koko perhe yhdessä lasten kanssa. Viikonloppuun osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, mutta jäsenille hinta on edullisempi. Halutessaan voi osallistua pelkästään luennoille joko lauantaina tai sunnuntaina tai molempina päivinä.

Mikäli lapsia tulee mukaan viikonloppuun, heille järjestetään lastenhoito vanhempien luento-osuuksien ajaksi. Ilmoita lastenhoitoon osallistuvat lapset ilmoittautumislomakkeella. Lastenhoito tarjotaan vain majoittuville lapsille. Pelkästään luennolle osallistuvien lapsille emme valitettavasti voi tarjota lastenhoitoa.

Kurssille on paikkoja noin 20:lle perheelle, riippuen siitä minkäkokoisia perheitä tapahtumaan osallistuu.

Kustannukset

Kurssin omavastuuhinta yhdistyksen jäsenille:

  • 150 €/ aikuinen
  • 70 €/ 4-13-vuotias lapsi
  • 30 €/ alle 4-vuotias

Ei-jäsenten hinta:

  • 220 €/ aikuinen
  • 120 €/ alle 14-vuotias lapsi

Koko viikonloppuun osallistuvien hinnat sisältävät majoituksen, ohjelman mukaiset ruokailut sekä luento-ohjelman ja kylpylän käytön.

Vain luennoille osallistuvien omavastuu:

  • 50 €/ henkilö

Hinta sisältää luento-ohjelman sekä lounaan la ja su

Matkakustannuksista osallistujat vastaavat itse. Pysäköinti Caribian pysäköintipaikalla on maksullista. Voit tutustua hotelliin Caribian kotisivuilta

Kurssin tavoite

Kurssin tavoitteena on antaa perheille monipuolisesti tietoa yksikammioisistasydänvioista ja niiden hoidosta sekä muuta aiheeseen liittyvää tietoa. Lisäksi tavoitteena on helpottaa perheiden selviytymistä lapsen pitkäaikaissairauden kuormittavassa elämäntilanteessa ja vahvistaa sydänlapsen ja hänen perheensä edellytyksiä mahdollisimman täysipainoiseen elämään. Kurssin yksi keskeisimmistä painopisteistä on vertaistuessa ja mahdollisuudessa luoda vertaiskontakteja sekä asioiden jakamisessa muiden vastaavan kokeneiden kanssa.

Hakeminen kurssille

Kurssille haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy 30.10.2022. Perustele ilmoittautumislomakkeella, miksi juuri teidän perheenne tulisi päästä kurssille. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavalle kurssille. Kuntoutustyöryhmä tekee päätöksen valinnoista, mikäli kurssille ilmoittautuu enemmän hakijoita, kuin voimme kurssille ottaa. Valinnoista ilmoitetaan marraskuun alkupuolella.

Ilmoittaudu mukaan

Alustava ohjelma

(päivitetään heti luennoitsijoiden varmistuttua)

Perjantai 2.12.

15.00 –                         Saapuminen ja ilmoittautuminen
17.30–18.30                  Päivällinen
18.30–20.00                 Ryhmäkeskustelu; tervetuloa
20.00 –                        Mahdollisuus saunoa ja pulahtaa allasosastolla
Vapaata iltaohjelmaa

Lauantai 3.12.

8.00 –                           Aamiainen
9.30–11.30                    Asiantuntijaluennot alkavat
– lapset omassa ohjelmassaan
12–13.30                       Lounastauko
13.30–16.00                 Asiantuntijaluennot jatkuvat
16.30–19.00                 Mahdollisuus hyödyntää kylpyläosaston palveluja
19.00 –                         Päivällinen
Vapaata iltaohjelmaa

Sunnuntai 4.12.

8.00 –                           Aamiainen
9.30–11.30                    Asiantuntijaluennot jatkuvat
12.00 –                         Huoneiden luovutus ja lounas
Viikonloppu päättyy, turvallista kotimatkaa!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot