Hyppää sisältöön
Etusivu / Aluetoiminta / Sinustako alueaktiivi?

Tunnetko sydämen paloa ja haluat olla mukana antamassa iloa ja kivoja kokemuksia synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän läheisilleen? Samalla saat uusia ystäviä ja pääset osaksi sydänperhettä, jossa vertaistuki on voimaa. Yhdistyksen alueosastot tarvitsevat juuri sinut mukaan vapaaehtoistoimintaan alueaktiiviksi!

Yhdistyksen alueosastoilla pidetään loppuvuodesta vuosikokouksia, joissa suunnitellaan seuraavan vuoden tapahtumia ja valitaan toimihenkilöt toiminnan pyörittämiseen. Monella alueosastolla onkin pula aktiiveista ja riveihin kaivataan uusia henkilöitä, jotta toimintaa ei jouduttaisi supistamaan tai kenties kokonaan lopettamaan. Yhdistyksen tavoitteena on, että alueellista toimintaa pystyttäisiin järjestettäisiin ympäri Suomen, jotta mahdollisimman monella jäsenellä olisi mahdollisuus osallistua toimintaan. Ikävä kyllä, tällä hetkellä on jo alueita, joissa toimintaa ei ole järjestetty vähään aikaan.

Joten jos kiinnostuit, tule mukaan alueaktiivien mukavaan joukkoon. Se vie aikaasi vain pari tuntia kuukaudessa ja voit valita itse minkä tapahtuman järjestelyihin sitoudut.

Alueaktiivina voit:

– ideoida ja järjestää tapahtumia yhdessä muiden kanssa
– olla vertaistukena toiselle sydänvikaiselle tai sydänlapsen vanhemmalle omaa kokemustasi jakaen
– auttaa alueosaston varainhankinnassa
– osallistua yhdistyksen aluepäiville, joilla tapaat alueaktiiveja eri puolilta maata

Lisätietoja saat oman alueosastosi yhteyshenkilöltä tai yhdistyskoordinaattori Kirsi Läderbergiltä.

Yhteystiedot

 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot