Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Sydänlapset ja -aikuiset ry:n uudet säännöt hyväksytty

Vuosikokouksessa 24.4.2021 käsitelty yhdistyksen sääntömuutos tuli hyväksytyksi Patentti- ja rekisterihallituksessa 22.12.2021.

Keskeisimmät muutokset koskivat yhdistyksen kohderyhmän laajentamista koskemaan myös perinnöllisiä sydänsairauksia ja niihin rinnastettavia sairauksia sairastaviin henkilöihin ja heidän läheisiinsä. Säännöissä tarkistettiin ja ajanmukaistettiin myös yhdistyksen toiminnan tarkoitusta sekä toimintamuotoja. Lisäksi uusissa säännöissä on huomioitu Sydänliiton toissijaisia ja perheenjäseniä koskevat erilaiset maksuperusteet jäsenmaksuosuuksissa sekä lisätty mahdollisuus tehdä erilaisia jäsenmaksuluokkia myös varsinaisille jäsenille. Jäsenistöltä tulleen ehdotuksen mukaisesti, uutena jäsenlajina on vuoden 2022 alusta lähtien otettu käyttöön nuorisojäsenyys.

Nuorisojäseneksi voi liittyä itsenäisesti asuva alle 25-vuotias sydännuori/-aikuinen. Sinä vuonna, kun jäsen täyttää 25 vuotta, jäsenmaksu muuttuu varsinaisen jäsenen jäsenmaksuosuudeksi. Vuoden 2022 jäsenmaksujen osalta nuorisojäsenmaksu voi tulla kyseeseen vuonna 1998 tai sen jälkeen syntyneiden, itsenäisesti asuvien sydännuorten ja -aikuisten osalta. Nuorisojäsenyydestä tulee erikseen ilmoittaa yhdistyksen toimistolle.

Nuorisojäseneksi voi liittyä itsenäisesti asuva alle 25-vuotias sydännuori/-aikuinen. Sinä vuonna, kun jäsen täyttää 25 vuotta, jäsenmaksu muuttuu varsinaisen jäsenen jäsenmaksuosuudeksi. Vuoden 2022 jäsenmaksujen osalta nuorisojäsenmaksu voi tulla kyseeseen vuonna 1998 ja sen jälkeen syntyneiden, itsenäisesti asuvien sydännuorten ja -aikuisten osalta. Nuorisojäsenyydestä tulee erikseen ilmoittaa yhdistyksen toimistolle.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin 

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot