Hyppää sisältöön

Vuosikokouksessa 24.4.2021 käsitelty yhdistyksen sääntömuutos tuli hyväksytyksi Patentti- ja rekisterihallituksessa 22.12.2021.

Keskeisimmät muutokset koskivat yhdistyksen kohderyhmän laajentamista koskemaan myös perinnöllisiä sydänsairauksia ja niihin rinnastettavia sairauksia sairastaviin henkilöihin ja heidän läheisiinsä. Säännöissä on tarkistettiin ja ajanmukaistettiin myös yhdistyksen toiminnan tarkoitusta sekä toimintamuotoja. Lisäksi uusissa säännöissä on huomioitu Sydänliiton toissijaisia ja perheenjäseniä koskevat erilaiset maksuperusteet jäsenmaksuosuuksissa sekä lisätty nuorisojäsenyys, jolloin voidaan tehdä erilaisia jäsenmaksuluokkia myös varsinaisille jäsenille.

Nuorisojäseneksi voi liittyä itsenäisesti asuva alle 25-vuotias sydännuori/-aikuinen. Sinä vuonna, kun jäsen täyttää 25 vuotta, jäsenmaksu muuttuu varsinaisen jäsenen jäsenmaksuosuudeksi. Vuoden 2022 jäsenmaksujen osalta nuorisojäsenmaksu voi tulla kyseeseen ennen vuotta 1998 syntyneiden, itsenäisesti asuvien sydännuorten ja -aikuisten osalta. Nuorisojäsenyydestä tulee erikseen ilmoittaa yhdistyksen toimistolle.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin 

Lue seuraavaksi