Hyppää sisältöön
Etusivu / Yhdistys / Sydänlapset ja -aikuiset täyttää ensi vuonna 50 vuotta!

Sydänlapset ja -aikuiset täyttää ensi vuonna 50 vuotta, ja tämän kunniaksi ryhdymme kokoamaan erilaisia sydäntarinoita. Tarinoita siitä, kuinka sydänsairaus on vaikuttanut sinun tai läheistesi elämään tai kuinka se on näkynyt arjessa. Minkälainen on sinun sydäntarinasi?  Toiveenamme on saada tarinoita mahdollisimman paljon ja monipuolisesti. Oletpa siis itse synnynnäisesti sydänvikainen tai perinnöllistä sydänvikaa sairastava, vanhempi, sisar, isovanhempi, puoliso, kummi tai muu läheinen, kerro meille tarinasi! Tarinoita tullaan julkaisemaan juhlavuoden aikana muun muassa yhdistyksen verkkosivuilla, jäsenlehdessä sekä sosiaalisen median kanavissa.   

Toteutusmuoto tarinoissa on vapaa. Tarinat voidaan jakaa esimerkiksi videomuodossa, kuvana tai vaikkapa blogitekstinä. Voit myös toimittaa erikseen tekstin ja kuvat, jolloin me muotoilemme tarinan julkaistavaan muotoon. Varaamme oikeuden muokata tekstiä ennen niiden julkaisua.   

Tarinat pyydetään toimittamaan osoitteella juhlavuosi@sydanlapsetjaaikuiset.fi – mikäli lähetät tarinaan liittyen paljon kuvamateriaalia tai kyseessä on iso lähetys, pyydämme hyödyntämään maksutonta WeTransfer-tiedonsiirtopalvelua (wetransfer.com). Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tarinasi kokoamisessa, näihin tiedusteluihin vastaamme myös juhlavuosi-osoitteessa. Liitäthän mukaan yhteystietosi, jotta voimme olla tarvittaessa sinuun yhteydessä!  

Ohjeistus videomuodossa toteuttaviin tarinoihin sekä kuviin:  

 

VIDEO: 

Jos päätät kuvata videon, teethän sen sosiaaliseen mediaan sopivassa formaatissa. Suositeltu tallennusmuoto on MP4-formaatti. Paras jälki tulee, kun kuvaat videon rauhallisessa paikassa, niin, ettei taustalta kuulu melua.  

 

KUVA  

Mikäli haluat liittää tarinaasi kuvia, laitathan meille selkeitä ja tarkkoja kuvia. Kuvasta otettu kuva tai kuvakaappaus harvoin toimii ja niiden laatu on usein valitettavan huono. Kuvien suositustarkkuus on 300 dbi/tuuma. Kuvien tulisi olla mielellään käsittelemättömiä ja alkuperäisessä muodossa. Luovuttamalla kuvat yhdistykselle, annat samalla luvan niiden julkaisuun. 

 

Toimitus:  

juhlavuosi@sydanlapsetjaaikuiset.fi  

wetransfer.com  


Sydänlapset ja -aikuiset ry täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Haluamme viettää juhlavuotta järjestämälle monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja toimintaa eri puolilla Suomea. Tähän emme kuitenkaan yksin vapaaehtoisvoimin pysty, joten etsimme yhdistyksellemme sopivia kumppaneita ja sponsoreita rahoittamaan ja siten mahdollistamaan toimintaamme.   

Olisiko sinulla tai mahdollisesti edustamallasi yrityksellä halua lähteä mukaan tukemaan ja mahdollistamaan toimintaa sydänlasten hyväksi ja suuren juhlavuotemme kunniaksi? Olemme kiitollisia aivan jokaisesta tahosta ja yrityksestä, joka lähtee tukemaan toimintaamme itse valitsemallaan summalla tai muulla muodolla. Ihan jokainen lahjoitus ja tuki on tärkeä ja merkityksellinen.   

Kiitos kun mahdollistat toimintamme – tee lahjoitus yhdistyksen MobilePay-numeroon 37560 viestitiedolla juhlavuosi. Voit myös tehdä halutessasi lahjoituksen suoraan yhdistyksen lahjoitustilille FI41 5541 2820 0191 57. Pyydämme tällöin käyttämään viitettä 1312 7550 0. 

Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero – RA/2021/104

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot