Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänlasten viikko 2023 / Meidän matkamme jatkuu teidän ansiosta

Vuoristoradan kyydissä – missä seilataan lähellä lapsen menettämistä, sisältää romahduksia, pelkkää pimeää. Toisena päivänä otetaan toivosta kiinni niin tiukasti kuin saa, edetään kohti tasaisempaa. Huipulla eletään niin paljon kun jaksetaan, nautitaan ja kerätään voimia seuraaviin käänteisiin.

Siinä mukana meillä kulkee rautaiset ammattilaiset turvavyönä. Kuinka voisi tarpeeksi kiittää teitä? Kun huonojen uutisten jälkeen juuri sinä jäit kiireen keskellä kuuntelemaan, olemaan läsnä. Kun hoidat lasta ammattitaidolla, lämmöllä, opetat vanhempia. Lohdutat, kun en saanut lasta syliin ja kotiin, jouduin jättämään lapsen sairaalaan. Iloitset mukana niinä päivinä, kun asiat menee hyvin. Toisessa hetkessä elvytät toisen perheen lasta, autat viimeisissä yhteisissä hetkissä, että ne olisivat mahdollisimman kauniita. Tiedämme, että te kannatte niitä pieniä sankareita mukananne harteillanne ja silti jaksatte tulla seuraavana päivänä töihin tekemään kaiken uudestaan. Kiitos, olette meille korvaamattomia! Meidän matkamme jatkuu teidän ansiosta!

Hyvää sydänlastenviikkoa toivottaa sydänsankari Adele 1-vuotta ja hänen perheensä ❤️
Terveiset ja kiitokset OYS sikiötutkimusyksikkö, Sievin Neuvola, Hus Naistenklinikka, HUS Uusi lastensairaala; teho-osasto Laakso ja Vuori osasto sekä OYS osastot 51 ja 62. Oys sydänpoliklinikka.

#yksisadasta #sydänsankari #kiitoshyvästähoidosta

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot